Technopat Point Blank takımı kuralım mı ?

Makaleler
1
Yer
Kütahya
Daha fazla  
Meslek
Bilgi İşlem
İyi akşamlar diliyorum öncelikle. Beta aşamasından beri bu oyunu oynamaktaydım. 3-4 aydır ara verdim oynamıyorum. Oyunun bilinen klanların da çok sayıda turnuvalara katıldım. Ödüller kazandım. Bildiğiniz gibi Point Blank artık Dünya çapında oynanan oyunlardan biri. Her yıl turnuvalar düzenleniyor, uluslararası düzeyde. Oyuna tekrar başlayacağım. Yöneticilerimizin de izni olursa tabi ki Point Blank de bir klan kurmak veya kurulmasına destek vermek istiyorum. Oyunun şuan da çoğu bilinen klanı sponsorları sayesinde ayakta durmaktalar. Benim sponsorluk gibi bir beklentim olmadığını da belirtmek isterim. Dediğim gibi yöneticiler den izin çıkarsa aşama aşama bir takım kurulmasını çok isterim. Kurallar da bununla ilgili birşey göremedim, yasaktır, yasak değildir bilmiyorum. Bir yönetici abimiz, kardeşimiz bu oluşuma katkıda bulunursa kendi adııma büyük sevinç duyacağım. Technopat ismini Point blank' de duyurmaktan büyük onur duyarım. Böyle bir oluşum kurallar gereyi yasak ise konu kapatılabilir. Onaylanır ise aşama, aşama fikirlerimizi sunarak bu oluşumu başlatırız. İyi sosyaller diliyorum. Saygılar.

@Recep Baltaş, @MF , @Ali Güngör

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı