Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Biz tarafsızız bazılarımız da İsrail yanlısı ama asla bize ihanet eden bir milleti desteklemeyiz. Çocuklar umurumda mı? Değil. Orada bir savaş var sonuçta.
 
Çok yerinde bir karar olmuş. Bir bilene vereceksin yakışıklı abim.
 
Bu Technopat'ın kaybı olacaktır. Kişisel hesaptan paylaşılan yazıların size bir zararı olmazdı asıl şimdi zararı olacak. Hani düşünce özgürlüğü? Webtekno gibi olacak burasının sonuda. Hafiften uzaklaşalım biz.
 
Çok doğru bir karar. Technopat’a zarar vermeye başladı paylaşımları. Sevseniz de sevmeseniz de burası Müslümanların çoğunlukta yaşadığı bir ülke. Ateist olabilirsiniz. İslamı sevmiyor olabilirsiniz ama insan düşmanı olamazsınız. Sonuçta Emin Çıtak falan da ateist. Ama böyle şeyler yapmaz diye düşünüyorum. Baltaş’ın tweetleri resmen insanlık dışıydı. Özellikle İsrail’i savunma şekli bile mide bulandırıcı. Adeta dünyadaki herhangi bir müslümanın ölmesi ona haz veriyor.
Çok öfkeli. Nefret dolu bu topluma, kültüre, dine, müslümanlara. Olan her şeyi İslam’a bağlaması. Tam bir Avrupa-Amerika-İsrail kısacı batı hayranı. “Keşke ben de onlardan birisi olsaydım” diye sabah akşam bunu düşündüğüne eminim.
Baltaş’ı aslında anlayabiliyorum. Çünkü ben de birkaç yıl önceye kadar onun gibiydim. O zamanlar onu destekliyordum hatta. Ne diyelim Baltaş için hayırlısı olsun. İnşallah o çok sevdiği Batı devletlerinden birisinden yaşar da bu topraklara gelmez bir daha. “Sir, Sir, I’m not muslim. I’m secular Sir.” Diye dolaşması nasip olur İnşallah ona.
Şunu da belirteyim kendisi işinde gerçekten çok iyi birisi. Profilinde, ‘Bilim ve teknoloji tutkunu” yazıyor. Tutkulu olduğu işi hakkını vererek yapıyor ama insanları çok tahrik etti. Özellikle bu İsrail-Filistin olaylarında çok tahrik etti insanları. Siz herhangi bir Batı ülkesinde Yahudi düşmanlığı yaparsanız sizin hayatınızı bitirirler. İsrail karşıtı olan batılılar, Yahudiliği katmadan Siyonizme karşı olduklarını belirtirler ki başları belaya girmesin. Ama Müslümanlara her türlü nefreti kusmak serbest değil mi size göre. Bunun düşünce özgürlüğü ile hiçbir alakası yok.
 
Son düzenleme:

Maydonoz gibi Türkiye'de yetiştin kardeşim Atatürk ilk Türk hatta gerisi boş zaten tarih derslerinde falan uyuyorsun herhalde.
 
Sözde müslümanların hareketlerini niye bütün kesime yayıyorsun? Ayrıca diğer tarafta sivil öldürüyor ve iki tarafta Türklerden hazzetmiyor. İlla birini mi desteklemeliyiz?
 
Twitter'da ne paylaşmış ki? Kuruma zarar verecek kadar. Ortada başarısız bir iktdar ve muhalefet var ve bunları eleştirmekte bir sorun yok.
 
Umarım Recep, kendine güzel bir marka açar, YouTube veya herhangi bir forumda olsun, oraya geçeceğim. Recep'i belki sevmesem de, en azından tanıdık bir marka yüzü vardı ve sırf bu yüzden kullanıyordum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…