Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gazze'ye yardım kampanyası yapması Dilan Polat'ın hacca gitmesi gibi birşey olurdu adam kesinlikle kinciydi ve bu kini kolay kolay geçmez.

İnsanlığa hakaret, bebeklerin ölümüne sevinmek, her şeyi bir kenara bırak, savaşa sevinmek düşünce özgürlüğü oluyorsa ben mağara adamıyım, dostum.
Mesajın neresinde "bebeklerin ölümüne sevinmek" ve "savaşa sevinmek" gibi şeyler savunuluyor? Böyle şeyler hiçbir şekilde desteklenemez ama bir kişinin İslam'ı beğenmediğini söylemesi, o dine inananlara hakaret etmedikçe ifade özgürlüğüdür. Bir kişinin bir ülkeyi desteklediğini söylemesi de ifade özgürlüğüdür. Ayrıca "mağarada, her şeyden korkarak yaşamak" ile de tepki göstermeden ve hakkını savunmadan yaşamaya devam etmekten bahsediyordum. Herkes her şeyi beğenmek zorunda değil, bunu belirtmekte de özgür. Hakaret etmek de hoş bir şey değil fakat kişiye zarar vermedikçe hakaret edenin sorunudur.

Yine böyle bir durum olması çok üzücü. Aynı dinden, taraftan olmamız da daha fazla empati sağlar ve yardım isteğimizi artırır. Bu normal bir şey.

@TechnoMisafir12, sonuçta Technopat kalıcı bir forum değil. Technopat'ın eski kalitesi de zaten kalmamıştı, sorun çözen üye eskisi gibi yoktu. Yarın bir gün, yeni teknoloji forumu açılırsa da oraya kayarız. Hangi forum taleplerimizi karşılarsa oraya gideriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…