Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu deminden beri takip ediyorum ve oldukça kışkırtıcı, düzeni bozacak, nefret kusulan mesajlar görüyorum. Arkadaşlar ne olsun istiyorsunuz? Eğer kararın haklı olduğunu düşünüyorsanız kendi fikrinizi belirterek haklı olduğunu ve nedenlerini söyleyin kararın haksız yere olduğunu düşünüyorsanız da yine aynısını yapın.

Bu forumu forum yapan kullanıcıların birbirlerine olan saygısıdır, gerginlik haline zemin hazırlayacak davranışlar da bulunmamasıdır. Herkesin ahlaki ve etik kuralları çerçevesinde kendince fikirlerini rahat şekilde dile getirebilmesidir. Bunlar bu ortamda sağlanamadığı sürece ne anlamı kaldı? O zaman kimse birbirini tınlamasın ağzımıza ne geliyorsa söyleyelim öyle şey mi olur?

Nefret kusarak hiçbir yere varamadınız, varamayacaksınız. Günün sonunda konu kapatılacak ve 3-5 gün sonra birbirinizin açtığı "GTX 1050 TI Günümüzde halen alınır mı?" konusuna cevap vereceksiniz. Bugün saldırdığınız insanlar yarın bir gün karşınıza çıkabilir ve yüzüne bile bakamayacak duruma gelebilirsiniz. Uzun zaman sonra bu mesajlara bakıp utanç duyacağınız şeyler yaşamak yerine sizi aklı-selim olmaya davet ediyorum.

Farklı fikirler de bile olsanız birbirinize saldırmamayı, dinlemeyi öğrenmelisiniz.

Olayı şimdi gördüm de çok enteresan geldi. Hatta inanmadım başta. Messi'nin olmadığı Barcelona gibi bir şey oldu burası sanırım artık. Bir yandan da aklıma Spider-Man filminde "bu şirketi ben kurdum" sahnesi geldi aklıma.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Recep Baltaş olarak düşünün Norman'ı. 😂

Konuyu deminden beri takip ediyorum ve oldukça kışkırtıcı, düzeni bozacak, nefret kusulan mesajlar görüyorum. Arkadaşlar ne olsun istiyorsunuz? Eğer kararın haklı olduğunu düşünüyorsanız kendi fikrinizi belirterek haklı olduğunu ve nedenlerini söyleyin kararın haksız yere olduğunu düşünüyorsanız da yine aynısını yapın.

Bu forumu forum yapan kullanıcıların birbirlerine olan saygısıdır, gerginlik haline zemin hazırlayacak davranışlar da bulunmamasıdır. Herkesin ahlaki ve etik kuralları çerçevesinde kendince fikirlerini rahat şekilde dile getirebilmesidir. Bunlar bu ortamda sağlanamadığı sürece ne anlamı kaldı? O zaman kimse birbirini tınlamasın ağzımıza ne geliyorsa söyleyelim öyle şey mi olur?

Nefret kusarak hiçbir yere varamadınız, varamayacaksınız. Günün sonunda konu kapatılacak ve 3-5 gün sonra birbirinizin açtığı "GTX 1050 Ti günümüzde halen alınır mı?" konusuna cevap vereceksiniz. Bugün saldırdığınız insanlar yarın bir gün karşınıza çıkabilir ve yüzüne bile bakamayacak duruma gelebilirsiniz. Uzun zaman sonra bu mesajlara bakıp utanç duyacağınız şeyler yazmak yerine sizi aklı-SEL'im olmaya davet ediyorum.

Farklı fikirler de bile olsanız birbirinize saldırmamayı, dinlemeyi öğrenmelisiniz.

Tam da bunun gibi bir şey yazacaktım hocam bence bu konunun kapanması lazım fakat bilemiyorum.

Forumdaki Arap sevici faşist Normie'ler sevinçli.

Arap sevici değilim. Kendime tam olarak Müslüman bile diyemem. Fakat İsrail'in ne derece ileri gittiğini görmek için Müslüman olmaya gerek yok. Bundan sevinç duyan, bebeklerin ölmesinden ve Müslüman insanların katledilmesinden zevk alan Recep Baltaşı destekleyecek kadar da düşmedim. Din veya Arap sevicilik ile alakalı değil, aksine kişinin ne kadar insan olduğu ile alakalı bir durum.

Abartmış kim ne derse desin çoluk çocuk kadın katili İsrail'in karşına çıkamazsın demesi. İsrail'i yaptıklarını da bile bile yüceltmesi olmamış. Orada ölen filistinli de olsa insan sonuçta sırf filistinli diye nefret duymanın manası yok saçma sapan İsrail'i savunacak bir durum da yok. İnsan insandır.
Kesinlikle katılıyorum. Bu düşüncenin karşıtı olan kişileri görünce müsaadenizle MAĞARAMA (!) dönüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı