Ayrıca Recep Baltaş ismi direkt bir marka zaten. Gidip kendi kanalını, stüdyosunu kursa bile onlarca sponsor bulabileceğini düşünüyorum. İsteyen istediği sponsorluğu bitirse ne olur?
Bu karar öyle çocuk oyuncağı olacak bir karar değil. Ben bu karardan geri dönüleceğini sanmıyorum hatta Recep Baltaş'ın forumdaki yetkileri de elinden alınır.
Gelmezler, ilginçtir xDrive'ın sahibini tanıyorum ve çok gülerim Recep Baltaş'ın tanıtımını yapmasına hatta forumda muhalif takılıp bu koltuklarda oturanlara. Adam hem ilçe başkanları ile kanka hem de görüşü sizin tam zıttınız, hey gidi.
Neyse konuya gelirsek Technopat'ın çok daha büyük sponsorları var ve bu söylemlerin bir kısmı nefret söylemine girdiği için onlar da çekilirdi. O yüzden domino etkisiyle global markaların sponsorluğu da yıkılmadan önlem almak mecburiyetti.
Onların çocuklarını, kadınlarını, hayvanlarını öldürmek bize sevap diyen akıl şirazesi kaymış yaratıkları desteklemekte ne bileyim.. Bilemedim.
Herkesin yapısı farkli tabii ki.
Ayrıca Recep Baltaş ismi direkt bir marka zaten. Gidip kendi kanalını, stüdyosunu kursa bile onlarca sponsor bulabileceğini düşünüyorum. İsteyen istediği sponsorluğu bitirse ne olur?
Technopat olmasa TurkNet'e güvenebilecek miydik acaba orası tartışılır. Yıllardır Recep ve Ali abinin ağzından duyuyorum bu firmayı. Tabi, para verip de reklam yaptırıyorlar ama Technopat'ın güvenilirliği sayesinde kendi marka değerlerini yükselttiler.