Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
xDrive ve TurkNet olay yüzünden işbirliğini bitirmiş. Geri dönmesi Technopat için iyi olmaz.
Tamamen kendi piyasa paylarını korumak için alınmış kararlar. TurkNet'in de ne kadar omurgasız olduğunu görmüş olduk.

Peki bu markalar, Recep Baltaş şirketten ayrıldı diye tekrar geri gelecek mi? Hayır.

Bunlar gelmez başkaları gelir. Sosyal'in başına da oto play açık videoyu da koydular mı daha fazlası da gelir.

Gelir işte hocam, bu ülkede sırtını bir şekilde bu trol ordusuna dayadın mı cebin dolar. Şunu da demek lazım haklının acelesi yok.

Söylemeyeyim diyordum da benim yerime siz söylemişsiniz.
Ayrıca Recep Baltaş ismi direkt bir marka zaten. Gidip kendi kanalını, stüdyosunu kursa bile onlarca sponsor bulabileceğini düşünüyorum. İsteyen istediği sponsorluğu bitirse ne olur?

Bu karar öyle çocuk oyuncağı olacak bir karar değil. Ben bu karardan geri dönüleceğini sanmıyorum hatta Recep Baltaş'ın forumdaki yetkileri de elinden alınır.

Peki bu markalar, Recep Baltaş şirketten ayrıldı diye tekrar geri gelecek mi? Hayır.

Gelmezler, ilginçtir xDrive'ın sahibini tanıyorum ve çok gülerim Recep Baltaş'ın tanıtımını yapmasına hatta forumda muhalif takılıp bu koltuklarda oturanlara. Adam hem ilçe başkanları ile kanka hem de görüşü sizin tam zıttınız, hey gidi.

Neyse konuya gelirsek Technopat'ın çok daha büyük sponsorları var ve bu söylemlerin bir kısmı nefret söylemine girdiği için onlar da çekilirdi. O yüzden domino etkisiyle global markaların sponsorluğu da yıkılmadan önlem almak mecburiyetti.

Ayrıca Recep Baltaş ismi direkt bir marka zaten. Gidip kendi kanalını, stüdyosunu kursa bile onlarca sponsor bulabileceğini düşünüyorum. İsteyen istediği sponsorluğu bitirse ne olur?
Technopat olmasa TurkNet'e güvenebilecek miydik acaba orası tartışılır. Yıllardır Recep ve Ali abinin ağzından duyuyorum bu firmayı. Tabi, para verip de reklam yaptırıyorlar ama Technopat'ın güvenilirliği sayesinde kendi marka değerlerini yükselttiler.

En kötü ihtimal savaş yine durulunca, olaylar unutulunca firmalar yavaş yavaş yine kapısına gelmeye başlarlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı