Technopat rozet dağıtımı ne zaman başlayacak?

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Technopat rozet dağıtımı ne zaman başlayacak? Bir de çoklu üyelik cezası olan rozet alabilecek mi? Tarihi belli mi dağıtımın? @Emre C

Belli değil ama kategoriler için bayağı kapsamlı araştırma yapıldı. İsimler çıkartıldı, çoğu şey hazır.

Açıkçası Çoklu Üyelik uyarısı bulunan kişilere vermeyi düşünmediğimizi açtığım güncelleme konusunda da belirtmiştim yanlış hatırlamıyorsam.

Anlıyorum, bu konuda inisiyatif düşünüyor musunuz moderatör başvurusundaki gibi bir şey?

Şu anda adaylar belliyse yeni attığımız mesajların listeye bir etkisi olmayacak değil mi?
Diğer ay da var, her ay olacak rozet dağıtımı. Ama rozet kazanmak için mesaj yazmanızı önermem. Mesajlarınız, çözümleriniz, açtığınız konular vs. inceleniyor.

Sadece rozet için yaptıysanız verilmeyebilir.

Benim de çoklu üyelik cezam bulunuyor da onun için sormuştum. Alamıyorsak da sorun değil :D Sonuçta bir rozet için burada millete yardımcı olmuyoruz. Amacımız yardımcı olabilmek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı