Technopat Rütbe Sistemi için Tavsiyeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En güzel çözüm.

Kullanıcı adı değişiklikleri diye konu vardı ya, onun gibi bir konu açılsın ve herkes kendi istediğini söyler. Askeri rütbe mi ister başka bir şey mi ister ona kalmış.

Bu hizmetten yararlanmak için ise 1000 mesaj ve üstü mesajı olması gereksin.

İşletim sistemleri olabilir belki ama yine de bilemedim. Doktor ünvanı diğer sitelerde var. Şu kadar kişi bi özgün rütbe ile çıkıp gelemedi ya :) Burak'ın Matrix sistemini de beğenmediğiniz ki bence fena değildi...

En güzel çözüm.

Kullanıcı adı değişiklikleri diye konu vardı ya, onun gibi bir konu açılsın ve herkes kendi istediğini söyler. Askeri rütbe mi ister başka bir şey mi ister ona kalmış.

Bu hizmetten yararlanmak için ise 1000 mesaj ve üstü mesajı olması gereksin.

Evet bu fikir güzel.

Bence şöyle bir sistem olabilir:
Herkesin adının Senior Member vs vs. yazan yerinde Technopat! yazacak ama örneğin ilk 10 mesajda sadece 'T' harfini rengi farklı olacak. 100 mesaj olunca 'T' ve 'E' harfleri aynı renk olup diğerleri farklı olacak. Böyle böyle devam edecek. Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir :D

- - - Güncellendi - - -

Şu resimdeki gibi.

Ekran kartı modelleri olsun. Yada bilgisayar bileşenlerinin isimleri vs. Yada megabayt/gigabayt vs. falan

- - - Güncellendi - - -

Ekran kartı modelleri olsun. Yada bilgisayar bileşenlerinin isimleri vs. Yada megabayt/gigabayt vs. falan

Crt monitör
Plazma
Plazma 3D
Lcd
Led
Led 3D
4K

Peki bunlar nasıl?

- - - Güncellendi - - -

İşte bu! İşte bu! bana öyle bir fikir verdin ki!

Sen bunu deyince bu aklıma yattı! Kilobyte, Megabyte vs. Sonra nasıl daha iyi olur dedim ve BAM! İşte sonuç:

Pat! 0 - 1000
Kilopat! 1000 - 2000
Megapat! 2000 - 3000
Gigapat! 3000 - 4000
Terapat! 4000 - 5000
Petapat! 5000 - 6000
Exapat! 6000 - 7000
Zettapat 7000 - 8000
Yottapat! 8000 - 9000
Psikopat! 9000 - 10.000
Technopat! 10.000+

Eğer sizde OK derseniz bunu yapıcaz arkadaşlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı