AOURUS modeli değil normal gigabyte modeli. ama sor yinede hemen hemen aynıAuros modeli mi ? Eğer aynıysa bir şey sorucam mümkünse ?
Bende auros var da şu pin girişinin orda guç ledi var ya, sende o yanıyor mu ya. Bende ne beyaz ne kırmızı yanıyor. Ara ara beyaz yanıp sönüyor. NadirAOURUS modeli değil normal gigabyte modeli. ama sor yinede hemen hemen aynı
o led bende de var lakin o led'in amacı güç yetersiz olduğu zaman yanıyor.Bende auros var da şu pin girişinin orda guç ledi var ya, sende o yanıyor mu ya. Bende ne beyaz ne kırmızı yanıyor. Ara ara beyaz yanıp sönüyor. Nadir
Normalde beyaz yanar diye biliyorum yetersiz olunca kırmızı yanıyor. Öyleyse sorun yok. Psu değiştimde aceba dedim beslemiyor mu. Yanmıyorsa normalde iyio led bende de var lakin o led'in amacı güç yetersiz olduğu zaman yanıyor.
Normalde beyaz yanar diye biliyorum yetersiz olunca kırmızı yanıyor. Öyleyse sorun yok. Psu değiştimde aceba dedim beslemiyor mu. Yanmıyorsa normalde iyi [emoji847]
Ben renkleri hatırlamıyorum o yüzden sitesinden araştırma yaptım aşağıya bıraktım kontrol edersin bence güç stabil değil bilgin olsun.Normalde beyaz yanar diye biliyorum yetersiz olunca kırmızı yanıyor. Öyleyse sorun yok. Psu değiştimde aceba dedim beslemiyor mu. Yanmıyorsa normalde iyi![]()
Daha önce asus kullandım dediğiniz gibi sabit yanıyor beyaz ışık.Gigabyte’a kullanmıyorum ama suana kadar elektriğe takılı haldeyken beyaz ışığı yanmayan kart görmedim , kablolar düzgün oturmaz veya 8 yerine 6 pin giriş yaptığımda kırmızı yandı hep , hiç yanmadan sorun yoksa bilmiyorum ancak birşeylerin işaretçiside olabilir.
Yanıp sönmüyor. Hiç ışık yok. Kırk yılda bir bir kere yanıp sönüyor. Oda biliyosun ki orda bi led varBen renkleri hatırlamıyorum o yüzden sitesinden araştırma yaptım aşağıya bıraktım kontrol edersin bence güç stabil değil bilgin olsun.
AKILLI LED GÜÇ GÖSTERGELERİ
Akıllı LED güç göstergeleri ile PCI-E voltajı istikrarsız olduğunda hemen haberdar olun.
LED AÇIK: Güç Kablosu Bağlı Değil
LED KAPALI: Stabil Güç Mevcut
LED Yanıp-Sönüyor: Güç Stabil Değil
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.