Technopat, Shift Delete'da meşhur oldu

Technopat'ın konusu orada niye açılmış, hatta neden onaylamışlar ben daha çok bunu merak ettim doğrusu.

Orada onay sistemi yok. İsteyen istediği gibi konu açabiliyor😀

ShiftDelete.net bizden korkmaya başlamıştır. Forumlarını işgal ettik (!). Şaka bir yana, ShiftDelete forumunda onay sistemi yok sanırım?

Orada onay sistemi yok. İsteyen istediği gibi konu açabiliyor😀
Çok mantıksız değil mi ya? İsteyen istediği konuyu açar o zaman dediğiniz gibi, küfürlü konu açarlarsa ne olacak? Forumun itibarı zedelenemez mi? Moderatörler muhtemelen vardır diye düşünüyorum ama onların da pek bir anlamı kalmıyor o halde. Ne biçim bir siteymiş bu :D.

Çok mantıksız değil mi ya? İsteyen istediği konuyu açar o zaman dediğiniz gibi, küfürlü konu açarlarsa ne olacak? Forumun itibarı zedelenemez mi? Moderatör diye bir şey var mı bilmiyorum ama onların da pek bir anlamı kalmıyor o halde. Ne biçim bir siteymiş bu :D

Ban sistemi var hocam raporlanınca banlanıyorlar. Donanım Arşivi'de aynı şekilde.

Çok mantıksız değil mi ya? İsteyen istediği konuyu açar o zaman dediğiniz gibi, küfürlü konu açarlarsa ne olacak? Forumun itibarı zedelenemez mi? Moderatör diye bir şey var mı bilmiyorum ama onların da pek bir anlamı kalmıyor o halde. Ne biçim bir siteymiş bu :D

Bence daha iyi. 10 saat beklemekten daha iyidir küfür olması bile.

Yeni üyeler dışında o konuya yorum atan üyeler gene eski, hep görülen üyeler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı