KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 23 Ağustos 2022 #41 Karıştırmış heralde.
MXGINAS Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 101 Çözümler 2 Yer Vizima, Temerya 23 Ağustos 2022 #42 O Değilde Technopat'ın ana sayfasına girince bi download diye dosya indirtiyordu indirmedim ama ne olduğunu çok merak ediyorum
O Değilde Technopat'ın ana sayfasına girince bi download diye dosya indirtiyordu indirmedim ama ne olduğunu çok merak ediyorum
KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 23 Ağustos 2022 #43 MXGINAS dedi: O Değilde Technopat'ın ana sayfasına girince bir download diye dosya indirtiyordu indirmedim ama ne olduğunu çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Bende de oldu o. Ne olduğunu anlayamadım. Kodlanmış bir şeyydi.
MXGINAS dedi: O Değilde Technopat'ın ana sayfasına girince bir download diye dosya indirtiyordu indirmedim ama ne olduğunu çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Bende de oldu o. Ne olduğunu anlayamadım. Kodlanmış bir şeyydi.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 23 Ağustos 2022 #44 MXGINAS dedi: O Değilde Technopat'ın ana sayfasına girince bi download diye dosya indirtiyordu indirmedim ama ne olduğunu çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Hocam metin belgesi galiba. Kod var içinde. Yanlış hatırlıyor da olabilirim. Ali Güngör onunla alakalı tweet de attı.
MXGINAS dedi: O Değilde Technopat'ın ana sayfasına girince bi download diye dosya indirtiyordu indirmedim ama ne olduğunu çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Hocam metin belgesi galiba. Kod var içinde. Yanlış hatırlıyor da olabilirim. Ali Güngör onunla alakalı tweet de attı.
MXGINAS Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 101 Çözümler 2 Yer Vizima, Temerya 23 Ağustos 2022 #45 KingStannis dedi: Hocam metin belgesi galiba. Kod var içinde. Yanlış hatırlıyor da olabilirim. Ali Güngör onunla alakalı tweet de attı. Genişletmek için tıkla... Tweeti özetler misiniz?
KingStannis dedi: Hocam metin belgesi galiba. Kod var içinde. Yanlış hatırlıyor da olabilirim. Ali Güngör onunla alakalı tweet de attı. Genişletmek için tıkla... Tweeti özetler misiniz?
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 23 Ağustos 2022 #46 MXGINAS dedi: Tweeti özetler misiniz? Genişletmek için tıkla...
MXGINAS Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 101 Çözümler 2 Yer Vizima, Temerya 23 Ağustos 2022 #47 KingStannis dedi: Eki Görüntüle 1493703 Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #48 Konuyu hortlatıcam ama sanırım bunu yaparken hata yaptım. Ancak şu ki ekşi sözlük görevini yapmış. Bu arada her paylaştığım internette olay oluyor galiba. Technopat ailesinden özür zaten diledim. Bu arada konunun kilitlenmesini isterim.
Konuyu hortlatıcam ama sanırım bunu yaparken hata yaptım. Ancak şu ki ekşi sözlük görevini yapmış. Bu arada her paylaştığım internette olay oluyor galiba. Technopat ailesinden özür zaten diledim. Bu arada konunun kilitlenmesini isterim.