Technopat sistem savaşları

Sistem:
CPU: AMD Ryzen 5 3600
GPU: GIGABYTE Eagle RTX 3050
Anakart: ASUS Prime B450M-K II
RAM: GSKILL Ripjaws 8x2 3200MHz DDR4 RAM
Kasa: Corsair Spec Delta RGB
PSU: Corsair CV550 550W
SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB
Klavye: AOC GK200s
Fare: Trust GXT180 Kusan
Mikrofon: Trust GXT232 Mantis
Kulaklık: Rampage RM-K27 X-Jammer
Monitör: Philips 223V5L 21.5 inç
Bir ara kulaklığı değiştirmeyi düşünüyorum, ondan sonra da para biriktirip 144-165HZ bir monitöre geçeceğim. 60Hz ile olmuyor

Eki Görüntüle 1232427
Sistem
i5 3210M/Intel HD Graphics 4000/4x2 8GB DDR3 RAM
Bir zamanlar şu laptop ile patates grafiklerde GTA5 oynarken eğleniyordum, bilgisayar alma ihtimalim de yok denecek kadar azdı. Hayatta neler olacağı hiç belli olmuyor

Son düzenleme:

Hocam merhaba, bende Glorious Model O Wireless kullanıyorum bende arada bir mouse aşırı takılıyor donmalar oluyor imleçde Wireless modda sizde böyle bir şey oldu mu?

Hocam merhaba, bende Glorious Model O Wireless kullanıyorum bende arada bir mouse aşırı takılıyor donmalar oluyor imleçde Wireless modda sizde böyle bir şey oldu mu?
Bendeki minus modeli. Yani hem daha sonra çıkan hem de daha ufak bir modeli. Bazı iyileştirmeler yapılmış haliyle. Bunun gibi bir sorun sistemin darboğaz yaptığında, alıcı fareye uzak olduğunda veya fare ile alıcı arasına telefon modem gibi yoğun sinyal yayan cihazlar girdiğinde oluyor. Bahsettiğin şey her flick attığında olmuyorsa bu tip bir sorun olabilir. Yoksa her seferinde aynı sorunu yaşıyorsan farende de sorun olabilir. Fareyi bağladığın USB portunu da değiştirmeyi deneyebilirsin.

Küçük bi oda/ekipman update'i.

Bir zamanlar şu laptop ile patates grafiklerde GTA5 oynarken eğleniyordum, bilgisayar alma ihtimalim de yok denecek kadar azdı. Hayatta neler olacağı hiç belli olmuyor
Hocam inanır mısınız İ5 vpro, Intel HD Graphics 4000 ile 10-20 fps arasında oynuyorum. İnşallah bana da nasip olur. Çünkü benimde ihtimalim yok denecek kadar az.

Hocam inanır mısınız İ5 vpro, Intel HD Graphics 4000 ile 10-20 fps arasında oynuyorum. İnşallah bana da nasip olur. Çünkü benimde ihtimalim yok denecek kadar az.
Dediğim gibi hocam, neler olacağı hiç belli olmuyor. Umarım daha iyileri size nasip olur.

Hocam yapacaktım da donate istiyor galiba, bu donate'i tüm özellikler için bir seferlik mi istiyor yoksa her özellik için bir kere mi?

Son düzenleme:
Hocam yapacaktım da donate istiyor galiba, bu donate'i tüm özellikler için bir seferlik mi istiyor yoksa her özellik için bir kere mi?
Donate ya aldığın Google hesabı ya da o kurduğun telefon için bir kere alınıyordu sanırım ve donate miktarını sana bıraktığı için çok cüzi bir miktar da yapabiliyorsun. Google Play üzerinden yapılması da ekstra güvenli ve kolay oluyor.

Aynen hocam 3,79TL'ye varmış. Her sefer alacaksa kullanmayacaktım.

Fotoğraf atamayacak kadar kıskandıracak bir sistemim olduğu için kıskanmanızı istemiyorum.
Sistem;
-i5-4590
-8 gb ram
-gt 730.
Baba yani sistemimi savaştırmaya utanırım, eziklerle aynı yarışa koymaktansa sistemimi kırmayı yeğlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…