Technopat sistem savaşları

IMG_20230102_174202.jpg
IMG_20230102_174227.jpg
IMG_20230102_175216.jpg

Sistem:
CPU: AMD Ryzen 5 3600
GPU: GIGABYTE Eagle RTX 3050
Anakart: ASUS Prime B450M-K II
RAM: GSKILL Ripjaws 8x2 3200MHz DDR4 RAM
Kasa: Corsair Spec Delta RGB
PSU: Corsair CV550 550W
SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB
Klavye: AOC GK200s
Fare: Trust GXT180 Kusan
Mikrofon: Trust GXT232 Mantis
Kulaklık: Rampage RM-K27 X-Jammer
Monitör: Philips 223V5L 21.5 inç
Bir ara kulaklığı değiştirmeyi düşünüyorum, ondan sonra da para biriktirip 144-165HZ bir monitöre geçeceğim. 60Hz ile olmuyor 😃

Eki Görüntüle 1232427
Sistem
i5 3210M/Intel HD Graphics 4000/4x2 8GB DDR3 RAM
Bir zamanlar şu laptop ile patates grafiklerde GTA5 oynarken eğleniyordum, bilgisayar alma ihtimalim de yok denecek kadar azdı. Hayatta neler olacağı hiç belli olmuyor :D

Son düzenleme:
Ufak tefek donanım ve ortam yenilemesi yaptım. Işıklandırmayı da artık göz yormayan sıcak renklerde yapıyorum. Duvara klavyeler için pleksiglass raflar ekledim. Fareyi model o minus Wireless ile yeniledim. Ortadaki monitörü duvara astım. Bir de artık kulaklığın mikrofonunu değil masaüstünde harici cardoid yayıncı mikrofonu kullanıyorum. Yakın zamanda klavye tuş takımlarını da PBT chalk Keycaps'ler ile yenileyeceğim. Mouspad olarak da Glorious xxl extended 91x46cm modelini kullanmaya başladım.

Acaba masayı da güzel bir siyah mermer deseniyle kaplasam mı? Sadece üst tablasını.

1_org_zoom.jpg

Eki Görüntüle 1620782

Eki Görüntüle 1620783

Hocam merhaba, bende Glorious Model O Wireless kullanıyorum bende arada bir mouse aşırı takılıyor donmalar oluyor imleçde Wireless modda sizde böyle bir şey oldu mu?

Hocam merhaba, bende Glorious Model O Wireless kullanıyorum bende arada bir mouse aşırı takılıyor donmalar oluyor imleçde Wireless modda sizde böyle bir şey oldu mu?
Bendeki minus modeli. Yani hem daha sonra çıkan hem de daha ufak bir modeli. Bazı iyileştirmeler yapılmış haliyle. Bunun gibi bir sorun sistemin darboğaz yaptığında, alıcı fareye uzak olduğunda veya fare ile alıcı arasına telefon modem gibi yoğun sinyal yayan cihazlar girdiğinde oluyor. Bahsettiğin şey her flick attığında olmuyorsa bu tip bir sorun olabilir. Yoksa her seferinde aynı sorunu yaşıyorsan farende de sorun olabilir. Fareyi bağladığın USB portunu da değiştirmeyi deneyebilirsin.

Eki Görüntüle 1555510
Ortam sakin.
İşlemci: Ryzen 5 5600
Ekran Kartı: Evga FTW3 Ultra 3060 Ti 8GB
Anakart: Asus ROG Strix B550-F WiFi
RAM: Neo Forza 16x2 3200 (3600 mhz oc) CL16
PSU: Corsair CV650
SSD: Kingston A2000 500GB SSD
HDD: 3x2TB Seagate HDD
Mouse: Steelseries Prime Wireless
Kulaklık: Arctis 7 Wireless
Klavye: Redragon K568 (özel modlu, hiçbir şeyi stok değil kasa ve pcb hariç)
Monitörler; MSI G241, Dell D2417DG
(Yarın Fifine T669 profesyonel mikrofon setim geliyor, onla daha da hoş durucak :))
IMG_20230102_183526.jpg

Küçük bi oda/ekipman update'i. :)

Bir zamanlar şu laptop ile patates grafiklerde GTA5 oynarken eğleniyordum, bilgisayar alma ihtimalim de yok denecek kadar azdı. Hayatta neler olacağı hiç belli olmuyor :D
Hocam inanır mısınız İ5 vpro, Intel HD Graphics 4000 ile 10-20 fps arasında oynuyorum. İnşallah bana da nasip olur. Çünkü benimde ihtimalim yok denecek kadar az. 🙂

Hocam inanır mısınız İ5 vpro, Intel HD Graphics 4000 ile 10-20 fps arasında oynuyorum. İnşallah bana da nasip olur. Çünkü benimde ihtimalim yok denecek kadar az. 🙂
Dediğim gibi hocam, neler olacağı hiç belli olmuyor. Umarım daha iyileri size nasip olur.

Fotoğraflarda göründüğü kadar gözü yorum bir şey değil. Ya da seneler içinde benim gözüm alıştı :D Her zaman rainbow değil efekt. genelde statik turuncu kullanıyorum.

Bu uygulamayı android telefonuna, sitesindeki programını da bilgisayarına kuruyorsun. anlatım videoları var. sonrasında telefonundan grafik tarzını ve grafikte neyin görünmesini, ne renk olmasını, boyutunu falan ayarlamayı öğreniyorsun. gerisi kendiliğinden geliyor. Sadece pc ile telefon aynı internet ağında olmalı.

Masa hediye geldi yaa. Ama Ikea'ya benziyor. Sallantı sıfır. ALtında kablo organizesi için cep var. Kablo karmaşasına son noktayı koyuyor o sayede. Normalde üstü beyazdı. Ben cam filmi kapladım ve çok güzel bir yansıma ile yüzey dokusu elde ettim.
Hocam yapacaktım da donate istiyor galiba, bu donate'i tüm özellikler için bir seferlik mi istiyor yoksa her özellik için bir kere mi?

Son düzenleme:
Hocam yapacaktım da donate istiyor galiba, bu donate'i tüm özellikler için bir seferlik mi istiyor yoksa her özellik için bir kere mi?
Donate ya aldığın Google hesabı ya da o kurduğun telefon için bir kere alınıyordu sanırım ve donate miktarını sana bıraktığı için çok cüzi bir miktar da yapabiliyorsun. Google Play üzerinden yapılması da ekstra güvenli ve kolay oluyor.

Donate ya aldığın Google hesabı ya da o kurduğun telefon için bir kere alınıyordu sanırım ve donate miktarını sana bıraktığı için çok cüzi bir miktar da yapabiliyorsun. Google Play üzerinden yapılması da ekstra güvenli ve kolay oluyor.
Aynen hocam 3,79TL'ye varmış. Her sefer alacaksa kullanmayacaktım.

Fotoğraf atamayacak kadar kıskandıracak bir sistemim olduğu için kıskanmanızı istemiyorum.
Sistem;
-i5-4590
-8 gb ram
-gt 730.
Baba yani sistemimi savaştırmaya utanırım, eziklerle aynı yarışa koymaktansa sistemimi kırmayı yeğlerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı