Technopat sistem tavsiyelerinde Gigabyte anakart yok

Teşekkür ederim ilginize.
Bu konuyla alakalı olmayan bir ricam olacak sizden.
2000 €’ a kadar monitör dahil 1440p odaklı bir sistem önerir misiniz?
Ben kendimce eklediğim resimdeki bileşenleri seçtim ama kararsız kaldım.
Yardım ederseniz sevinirim.

Yaklaşık 1 asgari ücret, 2K dolu dolu sistem, ülkemizde 1TB SSD fiyatlarını görünce kalp ritmim bozuluyor. Is this the justice of world ? :D

Teşekkür ederim ilginize.
Bu konuyla alakalı olmayan bir ricam olacak sizden.
2000 €’ a kadar monitör dahil 1440p odaklı bir sistem önerir misiniz?
Ben kendimce eklediğim resimdeki bileşenleri seçtim ama kararsız kaldım.
Yardım ederseniz sevinirim.

Sistem çok güzel duruyor, ekran kartini sapphire nitro + yapın kafanız rahat olsun, sogutma performansi cok etkiliyor

Teşekkür ederim.
Asus Rog Strix ekran kartları gayet güçlü ve sessiz bir soğutmaya sahip diye biliyordum.

Kullanmak istediğiniz ekran kartında en iyi soğutmayı Sapphire sağlıyor diye biliyorum. Aynı kartın, Rog Strix modelini alıp yaşadığı problemlerden dolayı iade eden birisi olmuştu 2-3 gün önce forumda.
Ayrıca alacağınız sistem için bulunduğunuz ülkenin forumlarından yardım almanızı tavsiye ediyorum, ülkelere göre modeller değişim gösterebiliyor. Size fiyat ve model olarak sağlıklı ürünler önermemiz bu açıdan pek mümkün görünmüyor. Kağıt üzerinde zaten süper bir sistem toplamışsınız.

1574946995573.png

1574947041027.png

Böyle bir sistem öneririm, Ancak ekran kartınızı Sapphire Nitro almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı