ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.342 Çözümler 16 Yer Batman 6 Kasım 2023 #181 Leon Dayı dedi: 1'inci ve 2'inci çok güzel olmuş. Peki bunları nasıl eklediniz bizde ekleyelim. Genişletmek için tıkla... F5 atınca resim uzaya gidiyor. @Stereo.Luigi99 Eklentisine eklerse kullanabiliriz.
Leon Dayı dedi: 1'inci ve 2'inci çok güzel olmuş. Peki bunları nasıl eklediniz bizde ekleyelim. Genişletmek için tıkla... F5 atınca resim uzaya gidiyor. @Stereo.Luigi99 Eklentisine eklerse kullanabiliriz.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 6 Kasım 2023 #182 @ED Crasher İlk mesajda yaptığınız Technopat arka planını beğendim de, hala yanınızda mı o? Üçten fazla tema yapılabiliyorsa 4. tema olarak eklerim.
@ED Crasher İlk mesajda yaptığınız Technopat arka planını beğendim de, hala yanınızda mı o? Üçten fazla tema yapılabiliyorsa 4. tema olarak eklerim.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.749 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 6 Kasım 2023 #183 Stereo.Luigi99 dedi: @ED Crasher İlk mesajda yaptığınız Technopat arka planını beğendim de, hala yanınızda mı o? Üçten fazla tema yapılabiliyorsa 4. tema olarak eklerim. Genişletmek için tıkla... Eklentiyi hazırlayıp paylaşırsanız sevinirim sabırsızlıkla bekliyoruz.
Stereo.Luigi99 dedi: @ED Crasher İlk mesajda yaptığınız Technopat arka planını beğendim de, hala yanınızda mı o? Üçten fazla tema yapılabiliyorsa 4. tema olarak eklerim. Genişletmek için tıkla... Eklentiyi hazırlayıp paylaşırsanız sevinirim sabırsızlıkla bekliyoruz.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 6 Kasım 2023 #184 Leon Dayı dedi: Eklentiyi hazırlayıp paylaşırsanız sevinirim sabırsızlıkla bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Biraz uzun sürebilir, bilemiyorum. Yayınladığım zaman etiketlerim sizi.
Leon Dayı dedi: Eklentiyi hazırlayıp paylaşırsanız sevinirim sabırsızlıkla bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Biraz uzun sürebilir, bilemiyorum. Yayınladığım zaman etiketlerim sizi.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.342 Çözümler 16 Yer Batman 6 Kasım 2023 #185 Stereo.Luigi99 dedi: @ED Crasher İlk mesajda yaptığınız Technopat arka planını beğendim de, hala yanınızda mı o? Üçten fazla tema yapılabiliyorsa 4. tema olarak eklerim. Genişletmek için tıkla...
Stereo.Luigi99 dedi: @ED Crasher İlk mesajda yaptığınız Technopat arka planını beğendim de, hala yanınızda mı o? Üçten fazla tema yapılabiliyorsa 4. tema olarak eklerim. Genişletmek için tıkla...
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.444 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Kasım 2023 #186 Recep Baltaş dedi: Türkiye'deki ilk AMP kullanan XenForo platformu olarak mobildeki hıza ne kadar önem verdiğimizi biliyorsunuz. Şimdi bu hızı sadece AMP sürümünde değil, standart mobil sürümde de sunacağız. Genişletmek için tıkla... Umarım artık AMP sürüme gerek kalmaz.
Recep Baltaş dedi: Türkiye'deki ilk AMP kullanan XenForo platformu olarak mobildeki hıza ne kadar önem verdiğimizi biliyorsunuz. Şimdi bu hızı sadece AMP sürümünde değil, standart mobil sürümde de sunacağız. Genişletmek için tıkla... Umarım artık AMP sürüme gerek kalmaz.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.342 Çözümler 16 Yer Batman 6 Kasım 2023 #187 Bunu kullanmayın daha güzelini yaparım, çok özenmeden yaptım. @Stereo.Luigi99 @Recep Baltaş Beyaz tema da şöyle bir sorun var. Eski hali. Yeni hali. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2023
Bunu kullanmayın daha güzelini yaparım, çok özenmeden yaptım. @Stereo.Luigi99 @Recep Baltaş Beyaz tema da şöyle bir sorun var. Eski hali. Yeni hali.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 11 Kasım 2023 #188 @Recep Baltaş: AMP kullanıyoruz, Türkiye'de bunu kullanan tek XenForo platformuyuz! O sırada AMP yüzünden genişlemiş Atatürk: Şu AMP illetiyle övünmeyi bırakıp kaldırmanız daha iyi olur, adamakıllı bir yararı yok.
@Recep Baltaş: AMP kullanıyoruz, Türkiye'de bunu kullanan tek XenForo platformuyuz! O sırada AMP yüzünden genişlemiş Atatürk: Şu AMP illetiyle övünmeyi bırakıp kaldırmanız daha iyi olur, adamakıllı bir yararı yok.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.749 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 11 Kasım 2023 #189 Stereo.Luigi99 dedi: @Recep Baltaş: AMP kullanıyoruz, Türkiye'de bunu kullanan tek XenForo platfor muyuz! O sırada AMP yüzünden genişlemiş Atatürk: Eki Görüntüle 2010555 Şu AMP illetiyle övünmeyi bırakıp kaldırmanız daha iyi olur, adamakıllı bir yararı yok. Genişletmek için tıkla... AMP kaldırsın bende destekliyorum. @Emre C
Stereo.Luigi99 dedi: @Recep Baltaş: AMP kullanıyoruz, Türkiye'de bunu kullanan tek XenForo platfor muyuz! O sırada AMP yüzünden genişlemiş Atatürk: Eki Görüntüle 2010555 Şu AMP illetiyle övünmeyi bırakıp kaldırmanız daha iyi olur, adamakıllı bir yararı yok. Genişletmek için tıkla... AMP kaldırsın bende destekliyorum. @Emre C
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 11 Kasım 2023 #190 189454 dedi: @Recep Baltaş bunların Sosyal'de barınmasını engellemenin bir yolu yok mu? 6 yıldır bu kadarı ile ilk defa muhatap olmak zorunda kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Raporlayacaksınız. En iyi yöntem bu. Raporlandıkça kontrol edecek ve sistem dışına çıkartacağız.
189454 dedi: @Recep Baltaş bunların Sosyal'de barınmasını engellemenin bir yolu yok mu? 6 yıldır bu kadarı ile ilk defa muhatap olmak zorunda kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Raporlayacaksınız. En iyi yöntem bu. Raporlandıkça kontrol edecek ve sistem dışına çıkartacağız.