ED Crasher
Hectopat
F5 atınca resim uzaya gidiyor.1'inci ve 2'inci çok güzel olmuş.Peki bunları nasıl eklediniz bizde ekleyelim.
![]()
@Stereo.Luigi99 Eklentisine eklerse kullanabiliriz.
F5 atınca resim uzaya gidiyor.1'inci ve 2'inci çok güzel olmuş.Peki bunları nasıl eklediniz bizde ekleyelim.
![]()
@ED Crasher İlk mesajda yaptığınız Technopat arka planını beğendim de, hala yanınızda mı o?
Üçten fazla tema yapılabiliyorsa 4. tema olarak eklerim.
Biraz uzun sürebilir, bilemiyorum. Yayınladığım zaman etiketlerim sizi.Eklentiyi hazırlayıp paylaşırsanız sevinirim sabırsızlıkla bekliyoruz.
@ED Crasher İlk mesajda yaptığınız Technopat arka planını beğendim de, hala yanınızda mı o?
Üçten fazla tema yapılabiliyorsa 4. tema olarak eklerim.
Umarım artık AMP sürüme gerek kalmaz.Türkiye'deki ilk AMP kullanan XenForo platformu olarak mobildeki hıza ne kadar önem verdiğimizi biliyorsunuz. Şimdi bu hızı sadece AMP sürümünde değil, standart mobil sürümde de sunacağız.
@Recep Baltaş: AMP kullanıyoruz, Türkiye'de bunu kullanan tek XenForo platfor muyuz!
O sırada AMP yüzünden genişlemiş Atatürk:
Eki Görüntüle 2010555
Şu AMP illetiyle övünmeyi bırakıp kaldırmanız daha iyi olur, adamakıllı bir yararı yok.
Raporlayacaksınız. En iyi yöntem bu. Raporlandıkça kontrol edecek ve sistem dışına çıkartacağız.@Recep Baltaş bunların Sosyal'de barınmasını engellemenin bir yolu yok mu? 6 yıldır bu kadarı ile ilk defa muhatap olmak zorunda kalıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.