Kesinlikle, imzamı atıyorum.Burası ''Technopat.net'' burda adalet ancak yöneticilerin siyasi mesajlarında geçer. Hepsi en özgürlükçü en adaletli en diktaya karşıdırlar ama forumdaki modları ''Ali kıran, bas kesen deli dumrul.'', diktanın kralı ''Technopat.net''tedir ama onlar ''minnoş'' özgürlükçüdürler.
Sadace şunu söyleyecem. Sen anla neden insanlar konu açmıyor? Neden yazdıkca yazmıyor? Neden samimi bir ortam yok? Sitedeye emek veren insanlar neden bir bir gidiyor? Technopat Youtube izlenmeleri 5k'lara neden düştü? Hepsini altta başıma geçen olaydan çıkarabilirsin.
Geçen pazar günü bir mönitör alacam, biraz öneri alayım, diye bir konu açtım. Genelde yazdıklarıma çok dikkat ederim. Neyse iki üç kez kontrol ettikten sonra konumu açtım. Konu onaylanmamışken 4 saatlik bir ceza yedim. Sebebi ''Milisaniye'' anlamında ''ms'' kısaltmasının bir harfini büyük yazmışım. Konunun altta linki duruyor. Onca yazıdan bir harf için 4 saat ceza aldım. Konum onaylanma aşamasındayken aldım o cezayı yani o yazıyı sadece modlar görebilirdi. O bir harfı düzeltip onaylayabilirdi ama kendileri 4 saatlik cezayı uygun görmüşler. Mesele ceza almam da değil. Özene özene hazırlanmış ''Technopat.com Sosyal Kurallarında'' cezamın karşılığı ''1 Saat'' olarak görünüyor ama mod beyimiz insiyatif kullanarak 4 saatlık cezayı uygun görmüşler bir harf için.
Şimdi diyeceksin neden hakkını savunmadın? Bende bir kahkaha atacam. Burası ''Technopat.net'' burda adalet ancak yöneticilerin siyasi mesajlarında geçer. Hepsi en özgürlükçü en adaletli en diktaya karşıdırlar ama forumdaki modları ''Ali kıran, bas kesen deli dumrul.'', diktanın kralı ''Technopat.net''tedir ama onlar ''minnoş'' özgürlükçüdürler. Sırf bu sorunlar için insanlar haliyle buraya gelmiyor. Konu açmıyor. Yazmakta içlerinden gelmiyor. Defalarca ucu açık kuralların modlar tarafından suistimal edildiği dile getirildi. Bir Allah'ın kulu takmıyor. Neyse bu böyle gider. Bundan sonra benim de çok umrumda değil. İnsanlara yardım etmek için ''Sistem Toplama'' bölümünden çıkmazdım. Artık yazmak bile içimden gelmiyor. Pek çok emektar da aynı durumlar yüzünden burayı terk etti ya da artık yazmıyor bile. Biraz içimi döktüm. Kafanızı şişirdim. Kusura bakmayın artık. İyi forumlar...
700 TL Monitör Önerisi Bahsi geçen konu.
Diğer forumlar yerine Sosyal'i tercih etmemin tek nedeni tam olarak bu işte. Arkadaşım bu sizin ana diliniz, hiç utanmıyor musunuz yalan yanlış kullanmaya? Ben de gerçek yaşamımda gidip ''ne yapıyorsun'' yerine ''n'apıyon'' diyebiliyorum ama metin okuduğumuz bir platformda ''bir çok, herkez, herşey'' gibi hata üstüne hata yapanları görmek gözümün kanamasına sebebiyet veriyor. Bu yazıyı yazarken bile gitmişsin ''birçok'' yerine ''bir çok'' yazmışsın mesela, en basit örnek.Kaç kişi yazdı çizdi, burası TDK sitesi değil, yazım yanlışından ceza vermeyin insanlara diye ama ne mümkün anlatmak.
Diğer forumlar yerine Sosyal'i tercih etmemin tek nedeni tam olarak bu işte. Arkadaşım bu sizin ana diliniz, hiç utanmıyor musunuz yalan yanlış kullanmaya? Ben de gerçek yaşamımda gidip ''ne yapıyorsun'' yerine ''n'apıyon'' diyebiliyorum ama metin okuduğumuz bir platformda ''bir çok, herkez, herşey'' gibi hata üstüne hata yapanları görmek gözümün kanamasına sebebiyet veriyor. Bu yazıyı yazarken bile gitmişsin ''birçok'' yerine ''bir çok'' yazmışsın mesela, en basit örnek.
Kurallarda daha toleranslı davranılabilir ancak kendi dilimi yanlış yazmam da ne var gibi bir itiraz kabul edilemez bana göre. Sizin gibi kafa yapısına sahip umursamazlar yüzünden her yerde Arapça, İngilizce tabela görür olduk. Dilinizin değerini bilin!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.