Technopat Sosyal AMOLED Tema Özelliği Açıldı

@Emrecopur, umarım beyaz tema kullanmıyorsunuzdur. Beyaz tema, insanın gözünü mahveder yav. Bu arada hayırlı olsun. Foruma daha fazla özelliğin eklenmesi dileğiyle. Hazırdan GIF de geldi.

Bir tasarımcı olarak da konuşayım; Arkaplan okey de özellikler çerçeveler daha doğrusu border renkleri, text renkleri fazla karşıt olduğu için hatta direkt #fff olduğu için gözü daha çok yorar aslında beyaz temadan. Aşağıya örnekler bırakıyorum, tek resimden belki anlaşılmayabilir ama genele yayınca çok fark göreceksiniz. Sadece olan rengi daha çok koyuya itin yeter.

Şuanki:
1747874499139.png

Yeni:

1747874471218.png

Anasayfa:
1747875578575.png

Son düzenleme:
Bir tasarımcı olarak da konuşayım; Arkaplan okey de özellikler çerçeveler daha doğrusu border renkleri, text renkleri fazla karşıt olduğu için hatta direkt #fff olduğu için gözü daha çok yorar aslında beyaz temadan. Aşağıya örnekler bırakıyorum, tek resimden belki anlaşılmayabilir ama genele yayınca çok fark göreceksiniz. Sadece olan rengi daha çok koyuya itin yeter.

Şuanki:
Eki Görüntüle 2496193

Yeni:

Eki Görüntüle 2496192

Anasayfa:
Eki Görüntüle 2496194
Böyle olsun daha iyiymiş 2 olan.
(lütfen)

Teşekkürler. Gözümün aradığı bir özellikti.

Bu konu altında da hataları, eksikleri ya da daha iyi olurdu dediğiniz stil özellikleri varsa belirtiniz. Güle güle kullanın :)
Radio buttonların rengi (buna öyle mi deniyordu hatırlamıyorum) beyaz yapılabilir. Siyahken gözükmüyor çünkü.

Screenshot_20250522_094005_Chrome.jpg

Bu da bir opsiyon olarak eklenme iyi olabilir hakikaten.

Son düzenleme:
Teşekkürler. Gözümün aradığı bir özellikti.

Radio buttonların rengi (buna öyle mi deniyordu hatırlamıyorum) beyaz yapılabilir. Siyahken gözükmüyor çünkü.

Eki Görüntüle 2496228

Bu da bir opsiyon olarak eklenme iyi olabilir hakikaten.
Ben de bu ikisi kapalıymiş çevrimiçi, profil gözüküyor mu?

@Emrecopur, umarım beyaz tema kullanmıyorsunuzdur. Beyaz tema, insanın gözünü mahveder yav. Bu arada hayırlı olsun. Foruma daha fazla özelliğin eklenmesi dileğiyle. Hazırdan GIF de geldi.

Hocam bilgisayarda koyu tema kullanıyorum ama Technopat da varsayılan kullanıyorum neden ise AMOLED bir anda göz bebeklerimi ağrıttı.

AMOLED tema gayet güzel, öncelikle elinize sağlık. Bu konuda ufak bir sorum olacaktı. LED ekranlı bilgisayarımda klasik koyu temayı kullanmayı tercih ediyorum. Super AMOLED ekranlı telefonumda ise yeni gelen AMOLED temasını çok beğendim.

Hangi cihazı elime alsam sürekli elle tema değiştirmek zahmetli oluyor, temayı cihaza göre ayarlayabilme olanağım var mı? Şu anda temalar sanırım kullanıcı hesabımıza göre ayarlanıyor.

Ben de katılıyorum. Mobilde AMOLED gerçekten hoş duruyor ama IPS monitörde bir anlamı kalmıyor, normal koyu temaya alıştığım için onu kullanıyorum. Sürekli değiştirmek zor oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı