Çözüldü Technopat Sosyal ana sayfası yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

562410

Hectopat
1685875129726.png

Sayfa yüklenmiyor. Bu sadece bende mi var? Chrome denedim, Edge denedim. Hesaba giriş yapınca böyle oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba arayüz güncellemesi yüzünden.
Şurada alt kısımdaki simgeler yeni gibi.

1685893377301.png

Açık temadan CSS çalınca oluyor. Daha tam bitmediği için eklenti ile beraber paylaşmıyorum. Zaten milletin ayırması zor olur.

Muhtemelen meşhur geliştiricimizin kodu. En azından bir kısmı. Siteye giren herkesin görebildiğini düşünürsek devlet sırrı değil. Sitenin bozuk olduğunu düşünürsek gelip laf edeceklerini sanmıyorum.

Chrome (ve muhtemelen Chromium tabanlı) tarayıcılarda .rar'dan çıkarıp manuel eklenti ekleme suretiyle siteyi iş görür hale getirebilirsiniz. Bildirim kısmı bozuktu. Bir de kategori isimlerinin falan border-top'ının rengi bozuktu. Ana sayfa olmayan sayfalardan bakıp elle düzelttim. Direkt kopyası değil yani. İlgili orijinal kısım yorumlu şekilde duruyor. Üst üste 3 kere enter yapılan yerler değiştirdiklerim.

Orijinalinin birebir aynısı olmayabilir. Sadece neyden kaynaklanmış olabilir diye bakarken olması gerektiğinden çok farklı bir dosya gördüm. Açık kaynaktaki halini direkt yerleştirince yeterince iş görür durumda olduğunu görünce paylaşayım dedim.
Alternatifi dimension. Başkalarını bilmem ama ben hiç sevmem kendisini.

Düzelmiş. O yüzden dosyayı silip linki kaldırıyorum. Birebir aynısı değilmiş zaten.
Navigasyon çubuğu farklıymış.
Orijinal:
1685896798077.png

Diğeri:
1685896819388.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı