Technopat Sosyal Bulmacası

tacohub

Kilopat
Yer
İzmir
Sizin için içinde bir bulmaca hazırladım. Bu bulmacanın içinde Base64 , Discord adresleri gibi şeyler var. Bulmacayı çözmeniz durumunda Discord adresimi bulacaksınız. Amacım kesinlikle reklam yapmak değil. Zaten tüm hesaplar sadece bulmaca için açılmıştır. Tek yapmak istediğim kullanmadığım bir hesabı vermek ama çekilişten çok böyle bir şey yapmak istedim.

Ödüller:

-Origin Hesabı (Battelfield 1 ve gibi oyunlar var tam hatırlamıyorum)

Bulmacanın başlangıcı;
aHR0cHM6Ly93d3cubWVkaWFmaXJlLmNvbS9maWxlL251OG1lY3o3bnZuNXV6cy9CVUxNQUNBLnR4dC9maWxl
İpucu : Base64

İyi şanslar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bitirdim biraz geç görsem de nickim Rahman.
Ben de bitirdim ama biraz geç kaldım nickim Rahman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yarışma sona erdi fakat daha fazla böyle şeyler yapmayı planlıyorum. Hepinize teşekkürler.
Discord hesabım yoktu ama bulmacanın sonunu görmek için açmak zorunda kaldım :D. Aralara binary kod, QR kod felan da koysan daha güzel olurdu.
Çok fazla zor olsun istemedim sonuçta Da Vinci Şifresi değil :D 1-2 gün sonra yeni bir bulmaca yapacağım.

Hesabi aldim, Tesekkürler :)
Hesabimda Battlefield 1 vardi ama 10 saatlik Demo versiyonu, full olani aldigima sevindim :)

Origin_2019-04-24_16-32-51.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı