Technopat Sosyal - Crack uyarısı verilsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2020 yılında hala crack oyun oynayan var mı ya😀

Ben bile karantinadan önce okulda crack CS 1.6 oynuyorum. Tabi oyunun orjinaline de sahibim. :)
"Kaçak sarıyor bee"

Sağlam kafa yapar.

Edit:

Son düzenleme:
Ben bile karantinadan önce okulda crack CS 1.6 oynuyorum. Tabi oyunun orjinaline de sahibim. :)
"kaçak sarıyor bee"

Sağlam kafa yapar.

Edit:

Kesinlikle forumda crackli yazılım ve oyunlara teknik destek sağlanmaması kesinlikle yanlış. Burası Technopat Sosyal, crack polisi değil. Polis gibi crackli yazılıma yaşayacağınız sorunlara Crack'e destek veremediğiniz için konunuzu onaylamayıp cevap yazılması kesinlikle kapitalistçe bir davranış. Kesinlikle bu yapılmamalı Technopat Sosyal'de veya yapılıyorsa bu uygulama derhal sonlandırılmalıdır. Bana da ban atanlar bu durumda sessiz kalıp ban atmanız kesinlikle yanlış bir davranıştır. Herkesin durumu iyi değil burası Türkiye ve lisans alacak durumu yok. Bu yüzden bu uygulamanın kesinlikle yanlış olduğunu söylüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence çok yanlış düşünüyorsunuz, herkesin oyuna verecek parası olmuyor (benim gibi). Oyunu orjinal alamaması, para verememesi kişinin suçu değil ki. Bizimde imkanımız olsa bizde gider orjinal alır oynarız neden boşuna crack indirelim? Bizimde var sebebimiz işte, crack kullanan kişilere laf söyeleyeceğinize biraz bunları düşünüp ona göre yorum yapmanız bence çok daha iyi olur. Evet şimdi birkaçınız "10-20tl oyuna veremiyor musun?" diyeceksiniz, evet yeri geliyor 10-20 tl bile lazım oluyor, bizde mecburen crack kullanıyoruz.

Bence çok yanlış düşünüyorsunuz, herkesin oyuna verecek parası olmuyor (benim gibi). Oyunu orijinal alamaması, para verememesi kişinin suçu değil ki. Bizimde imkanımız olsa bizde gider orijinal alır oynarız neden boşuna crack indirelim? Bizimde var sebebimiz işte, crack kullanan kişilere laf söyeleyeceğinize biraz bunları düşünüp ona göre yorum yapmanız bence çok daha iyi olur. Evet şimdi birkaçınız "10-20TL oyuna veremiyor musun?" diyeceksiniz, evet yeri geliyor 10-20 TL bile lazım oluyor, bizde mecburen crack kullanıyoruz.

Kesinlike çok haklısın ama hepimiz hırsısız onlara göre Allah Allah.

Kesinlike çok haklısın ama hepimiz hırsısız onlara göre Allah Allah.

Yani kanka ne diyebilirim ki? Nasıl istiyorlarsa öyle görsünler, karnımı doyuracağım parayı oyuna vermediğim için, crack indirdiğim için hırsız olarak görülüyorsam evet ben bir hırsızım.

Bu arada kanka "hırsızız" kelimesini yanlış yazmışsın düzelt istersen ceza yemeden :D.

Bence çok yanlış düşünüyorsunuz, herkesin oyuna verecek parası olmuyor (benim gibi). Oyunu orjinal alamaması, para verememesi kişinin suçu değil ki. Bizimde imkanımız olsa bizde gider orjinal alır oynarız neden boşuna crack indirelim? Bizimde var sebebimiz işte, crack kullanan kişilere laf söyeleyeceğinize biraz bunları düşünüp ona göre yorum yapmanız bence çok daha iyi olur. Evet şimdi birkaçınız "10-20tl oyuna veremiyor musun?" diyeceksiniz, evet yeri geliyor 10-20 tl bile lazım oluyor, bizde mecburen crack kullanıyoruz.
Benim canım da her gün et istiyor fakat kasaptan çalmıyorum.

Benim canım da her gün et istiyor fakat kasaptan çalmıyorum.
Kasaptan et çalarsan o et orada durmaz, sen eti çalarak ele geçirmiş olursun. Ancak korsan oyun oynadığın zaman oyunun orijinaline hiçbir şey olmaz, olduğu yerde kalmaya devam eder. Korsan bir çeşit kopyalama gibi bir şey, 20 senedir araba, ekmek çalmakla korsan oyunu aynı şekilde değerlendirmekten bir türlü bıkmadınız. Korsan oyuna karşıysan bile -ki herkes karşı ben de dahil olmak üzere- bari düzgün bir argüman sun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı