Technopat Sosyal Error 520

Başkalarını bilmem ama her an olmasa da bende de durum bu.

Türk Telekom kullananlarda oluyor demişti birisi. Alakasını bilmiyorum ama diğer sitelerde bir şey yokken burada oluyorsa bence Türk Telekom Technopat'a ambargo uyguluyor olmalı ki hiç olası değil. Başka bir açıklama aklıma gelmiyor.

Yöneticilerden biri Quad9 DNS kullandığını ve herhangi bir sorun yaşamadığını söylemişti. En son yıllar önce Ubisoft yüzünden DNS kullanmış olan ben bu olay için kullandım ve değişiklik olmadı.

İfade kullanınca bekletip bekletip hata veriyor bazen. Konsolda bir şeyler vardı ama GIF için kullandığım bir eklentiden olabilir deyip onu devre dışı bıraktım. Tekrar olursa konu açacağım... Ve bu mesajı yayınlarken bahsettiğim olay olur. Bakalım ne kadar sürede konuyu açabileceğim... Ve konu taşınır.

Ben de Türk Telekom kullanıyorum. İnternetim iyi değil ama diğer sitelerle burası arasında pek fark yok.

Kimsenin forumu umrumda değil. Zaten tek bildiğim forum burası. Buraya da arada bir girip 1 saat dolaşıp çıkarım. Forumda sorun olduğu belli. Neden bu kadar savunmaya çalışıyorsun anlamadım.

@Xallt Ne bu sahiplenme isteği? Senin malın mı bu forum? Herkese kızgın falan atıyorsun.

Burada forumu sevmeyen veya saçma sapan yerlerden gelen birisi olsaydık bu kadar mesaj sayısı olmazdı, her gün foruma girip sorun çözmek istemezdik. Bir sorun var ortada, bunu inkar ediyor diye fotoğraf koyuyorum ama gülüyor. Çok komik insanlarla muhatap olduğum bir yere dönüştü burası.
hoşuma gitmiyor değil lul

Kimsenin forumu umrumda değil. Zaten tek bildiğim forum burası. Buraya da arada bir girip 1 saat dolaşıp çıkarım. Forumda sorun olduğu belli. Neden bu kadar savunmaya çalışıyorsun anlamadım.

Sorun forumda değil. Çok nadir hata veriyor, sayfa yenileyince düzeliyor. Ayrıca sen burada forumu kötüleyince düzelmiyor. Çok biliyorsan sen düzelt.

Başkalarını bilmem ama her an olmasa da bende de durum bu.

Türk Telekom kullananlarda oluyor demişti birisi. Alakasını bilmiyorum ama diğer sitelerde bir şey yokken burada oluyorsa bence Türk Telekom Technopat'a ambargo uyguluyor olmalı ki hiç olası değil. Başka bir açıklama aklıma gelmiyor.

Yöneticilerden biri Quad9 DNS kullandığını ve herhangi bir sorun yaşamadığını söylemişti. En son yıllar önce Ubisoft yüzünden DNS kullanmış olan ben bu olay için kullandım ve değişiklik olmadı.

İfade kullanınca bekletip bekletip hata veriyor bazen. Konsolda bir şeyler vardı ama GIF için kullandığım bir eklentiden olabilir deyip onu devre dışı bıraktım. Tekrar olursa konu açacağım... Ve bu mesajı yayınlarken bahsettiğim olay olur. Bakalım ne kadar sürede konuyu açabileceğim... Ve konu taşınır.
Ben de Türk Telekom kullanıyorum ama sorunun bununla alakalı olduğunu sanmıyorum.

Sorun forumda değil. Çok nadir hata veriyor, sayfa yenileyince düzeliyor. Ayrıca sen burada forumu kötüleyince düzelmiyor. Çok biliyorsan sen düzelt.
Sana bir şey yazarak klavyemin ömrünü tüketmeyeceğim. Sana ne desek boş. Tarafımdan raporlanacaksın.
Torbacının numarasını verir misin?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı