Technopat Sosyal faydaları

Makaleler
8
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Freelancer Filmmaker
Selamlar, son dönemlerde pek fazla vakit bulamamaktan aktif olamasam da özellikle yaklaşık 4-5 aydır burada çok fazla aktif olduğumu düşünmekteyim. Şimdi Technopat Sosyal'in size getirebileceği faydalardan bahsetmek istiyorum. Benim burada belirtmediğim, aklıma gelmeyen faydalarını lütfen yazmayı unutmayın...

1- Yazım Kuralları.
Yazım kuralları konusunda gerçekten çok şey katıyor, mesela önceden "direkt" yerine "direk" yazan biriydim fakat hata yapa yapa ve "yazı denetimi" bölümü sayesinde yazdıklarım ile düzeltilen mesaj arasında sağlama yapa yapa Türkçe konusunda kendimi geliştirdim ve bu da edebiyat sınavında işime yaradı.

2- Teknoloji Konularına Daha Çok Hakim Olma, Daha Çok Bilgi Sahibi Olma.
Açık bir şekilde bu konularda kendimi daha çok geliştirmeme olanak sağladı, CUDA, Hertz, nanometre, transistör gibi terimleri öğrenmemi sağladı.

3- Çin'de Merdiven Altı Üretilip Logo Basılan Ürünlerden Asla Alınmaması Gerektiğini.
Everest, Rampage gibi markaların kötü olduğunu zaten biliyordum fakat buna daha birçok markanın dahil olduğunu öğrendim ve onları artık satın almamaya / önermemeye başladım. Burada Drop Plus alınabilir diyebilirsiniz fakat o üründe de ben dahil sorun yaşayan birçok kişi oldu.

4- Daha Resmi Konuşma.
Artık nedense alışkanlık olarak daha resmi konuşmaya başladım, kelimelerin sonuna -iz getirmeye başladım.

Şimdilik aklıma gelenler bunlardı aşağı kısma devamını getirebilirsiniz dediğim gibi.

Benim için teknoloji forumundan ötesi, içinde her şeyi tartışabildiğim, forumdaki arkadaşların fikirlerini alabildiğim bir forum. Belirli bir noktadan sonra zaten foruma bir şey çözmek ya da sormak için girmiyorsunuz, can sıkıntısından takılmak için giriyorsunuz. Artık bir forum olmaktan çıktı benim için.
Ayrıca başka bir faydası daha var, 2 kere yaşadım. Sen Technopat'taki mr.esat mısın diye soruyorlar. Ne kadar güzel, insanlar beni tanıyor. İz bırakabilmişim demek ki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı