Şimdi baktım ve gördüm ki Türkçe kurallarıyla ilgili cezamı en son 2 yıl kadar önce yemişim. İşin komiği 26 uyarım var sadece iki tanesi Türkçe yazım kurallarıyla ilgili En çok güldüğüm cezamda Dark Souls II'de bir bölge için yardım isteyecektim. Lost Bastille olabilir belki. "Lost Bastille bölgesinde yardım edebilecek var mı?" şeklinde başlık açtığım için konu başlığında yardım kullanmaktan dolayı ban yemişim. Diğer türlü nasıl yardım isteyecektim bilmiyorum. Daha da komiği başlığı düzenleyen moderatör başlığı direk Lost Bastille Bölgesi yapmış. Görende sanacak oynanış videosu ya da o bölgeyle ilgili ipucu veriyorum
Türkçe kuralları bir yana yalan yok açık ve net adam etti beni. İş güç sahibi olabilecek olmamda bir numaralı faktördür. Kafa yapımın düzgünce oluşmasını sağladı, kafayı dolu şeylere kullandık hep
Çok şey öğrendim ve artık ben bile farkına varabiliyorum bunların. Biraz daha pişmem gerek tabi, pişmenin yaşı zamanı veya bir üst limiti yok, bu piyasadaysan sürekli pişmek zorundasın zaten.
Gençliğini burada geçiren biri olarak Technopat'dan etkilendiğim kadar başka hiçbir şeyden etkilenmedim. Ağaç yaşken eğilir misali, gerçekten çok etkiledi beni burası.
Bazıları enayi yerine koyup vaktimi hiç ettiğimi söylese de faydasını görüyoruz artık. Bizi enayi yerine koyanların da faydasızın teki olup çıktığını görmek ayrı zevk veriyor.
Beni adam ettiğin için teşekkürler Technopat. Ama bizim de sana emeğimiz hiç az değildir. Burada sizlerin, bizlerin de emeği çok büyük. Technopat'ın size kattığı kadar, sizin Technopat'a katmışlığınız da vardır muhakkak