Technopat/Sosyal Hayatınıza Ne Kattı?

Windows XP'nin baldan tatlı olduğunu ve format atmayı da burada öğrendim. :D:D:D
İyi vakit geçirdiğim konular ve yorumları olan o güzel insanların olduğu, Recep abi hariç, :D güzel bir ortam buldum hepsinden önce (y)
Türkçe kuralları açısından, doğru kelime telaffuzu konusunda yardımı oldu, ayrıca kendi sistemimi toplamam için parça seçme konusunda yeteri derecede bilgi sahibi yaptı ve başkalarına da öneride bulunabiliyorum. :p

:cool:Hepsinden önemlisi 4GB ekran kartı GTA V açar. :cool:

Moderatörlerin Türkiye'ye karşı tavrı bana olumsuz bir yön kattı. Sosyal'de Türkiye'nin her türlü kötülüğünü açıklayan konuların yayınlandığı bir yerde bugün Almanya'da yaşanan "rezalet ötesi" olayları paylaşmak istedim. Konum maalesef "taraflı" diyebileceğim moderatörler tarafından onaylanmadı.

Ekran kartının GB ile değerlendirilmeyeceğini, piyasadaki işlemcilerin sadece İ3, İ5, İ7 olmadığını, parçaların nasıl çalıştığını vs. bir sürü teklonojiye dair bilgiler kattı. Ayrıca burada öğrendiğim bilgiler bana ucuza Casper bir PC almak yerine gayet güzel bir PC toplamamı sağladı. Ayrıca artık PC'de bir hata meydana geldiğinde elim ayağıma dolanmıyor :D Son olarak içimdeki Intel-Nvidia ''FanMonster''ını öldürmeyi Technopat sayesinde başardım. 1 Yıl öncesine kadar ben de Youtube'da Nvidia AMD'den daha iyidir ehueheuheue diye gezenlerdendim. Ama şöyle bir kötülük de kattı, arkadaşlarımın bilgisayarlarında oluşan bazı hataları düzeltmek için 3 otobüslük yerlere gittim. İstanbul trafiğinde. :(

Moderatörlük altında İnternet Diktatörlüğü yapıldığını görmüş oldum. Mikail Fidan'a bir şeyin doğrusunu öğrettiğim için bana 6 ay BAN atıp konuyu silmişti. İnsanların ekipmanları yüzünden aşağılandığını gördüm. Malum makro mouse olayını herkes biliyordur. Onun dışında bir değişiklik olmadı.

Bir düşünmek gerekirse aslında sadece teknoloji forumu değil arkadaşlar. Konu dışında birden fazla konunun olduğu ama hepsininde ortak bir konuya dahil olduğu bir forum burası. Bana öğrettiği şey donanım bilgisinden ziyade veyahut evde nasıl Everest güç kaynağı ile bomba yapılacağı değil. Hayattan zevk almayı ve her anı bilmediğin fakat kafa dengin olan insanların birbirlerine duyduğu saygı ve yardımlaşma isteği ile hayatı tatmam oldu.

Sakin kafa ile okumanızı tavsiye ederim aksi takdirde fazla karışık gelebilir. (n)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı