F3arlessTR
Hectopat
Daha fazla
Zaten basit hatalara çok ceza vermiyorlar. Zeki Müren gibi yazmaya gerek yok. Eğer dilini bilmiyorsan fazla ceza verirler o da normaldir. Ben de bunu söylüyorum fakat siz fazla laf ettim sanmışsınız ayni fikirdeyiz sanırım.Demek istediğim şey adama dilini bilmiyorsun demişsin. Basit bir yazım hatası için çok acımasız bir söylem. Bu kadar acımasızsınız ama siz de Zeki Müren değilsiniz siz de hatalar yapabilirsiniz bu ana dilinizi bilmediğiniz anlamına gelmez. Demek istediğim buydu.
Bak bu büyük hata mı? Soldan nereden yazdığımı görebilirsin. İllaki çok mükemmel yazmana gerek yok dedim zaten eğer dilini bilmeyip fazla hata yapıyorsan ceza veriyorlar. Mesajları okuyup idrak edip hata aramanızı öneririm.Konu sahibini 'Kendi dilini yazıyorsun sen?' diyerek eleştirmeye çalıştığın bir mesajda, yazım yanlışı yapman çok ironik. Kendinizi ne sanıyorsunuz siz? İstediği yere gider, kalır. Buna ne zamandan beri sen karar veriyorsun?
Mesajda yazım hatası arayıp bulmak büyük ironik olan o asıl.Konu sahibini 'Kendi dilini yazıyorsun sen?' diyerek eleştirmeye çalıştığın bir mesajda, yazım yanlışı yapman çok ironik. Kendinizi ne sanıyorsunuz siz? İstediği yere gider, kalır. Buna ne zamandan beri sen karar veriyorsun?
Bilmeden yorum yapmanıza sadece 'boş konuşma' denir. Yazım yanlışı aramadım, ilk okuyuşta gördüm. Bilmeden yorum yapanlara da ceza verilirse iyi olur. En azından sizin gibi bilmeden konuşanlar sesini keserler.Mesajda yazım hatası arayıp bulmak büyük ironik olan o asıl.
Küçük hatalara ceza verilmiyor zaten üsttekiler belirtmiş eğer büyük bir hata yapıyorsan dilini bilmiyorsundur bu kadar basit.
Aynısını yukarıda siz yapınca sıkıntı yok biz yapınca var öyle mi?Bilmeden yorum yapmanıza sadece 'boş konuşma' denir. Yazım yanlışı aramadım, ilk okuyuşta gördüm. Bilmeden yorum yapanlara da ceza verilirse iyi olur. En azından sizin gibi bilmeden konuşanlar sesini keserler.
Hocam çünkü güvenliğimiz değerli. Siz istermisiniz hesabınız çalındığında konu açmak ama sonradan ban yiyip cevap yazamamak?Neden güvenlik konuları? Bir kere torpil gösterildi mi herkes ister o zaman.
Her de/da hatasında ban alıyorum, bazen virgülün arasına boşluk bırakmadığım için alıyorum. Bunlar basit hatalar değil mi? Hatta hata bile sayılmayacak şeyler. Eleştirmeden önce Türkçe denilen dili kendin öğren!Zaten basit hatalara çok ceza vermiyorlar. Zeki Müren gibi yazmaya gerek yok. Eğer dilini bilmiyorsan fazla ceza verirler o da normaldir. Ben de bunu söylüyorum fakat siz fazla laf ettim sanmışsınız ayni fikirdeyiz sanırım.
Bak bu büyük hata mı? Soldan nereden yazdığımı görebilirsin. İllaki çok mükemmel yazmana gerek yok dedim zaten eğer dilini bilmeyip fazla hata yapıyorsan ceza veriyorlar. Mesajları okuyup idrak edip hata aramanızı öneririm.
Dh veya DH bunlar küçük hatalar yalnız. Adamı sadece yazım yanlışından eleştirdiniz....Türkçe denilen dili kendin öğren!
O kadar yasaklanmadan sonra yanlış yazmak zor. Basit bir hata değil. Evet zor bir şey ama basit değil....Her de/da hatasında ban alıyorum
Okumayı zorlaştırdığı ve çirkin görünümlü olduğu için olabilir mi?...bazen virgülün arasına boşluk bırakmadığım için alıyorum.
Geliyorsa her konuya gelmeli. Bence gelse iyi olur. Adam sosyale yeni katılmış oluyor. Bu sebeple kuralları pek bilemiyor. Sadece açtığı konuya yazma izni verilmesi iyi olur. @Recep Baltaş
Çok boş savunmaya çalışıyorsunuz hocam, yapmayın. Bence de kitlensin artık tekrar saçma bir şekilde ''BAN'' yemeden.Dh veya DH bunlar küçük hatalar yalnız. Adamı sadece yazım yanlışından eleştirdiniz.
Ayrıca yazım hatalarının kaldırılmasını isteyen yine sensin. Öğrenemeyen sensin. Bu forum böyle bir forum yani kimse kusura bakmasın.
O kadar yasaklanmadan sonra yanlış yazmak zor. Basit bir hata değil. Evet zor bir şey ama basit değil.
Okumayı zorlaştırdığı ve çirkin görünümlü olduğu için olabilir mi?