Technopat Sosyal için öneri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Chefchaouen

Centipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul/Ümraniye
Daha fazla  
Meslek
Okuyor
Merhabalar efendim, bir önerim var mesela ben bir konu açıyorum ama bir ceza alıyorum ve arkadaşlar çözüm sunuyolar ama ben cezalı olduğum için mesaj atamıyorum, haliyle çözüm sunan arkadaşlar da biraz huylanıyor olabilir. Bu nedenle fotoğraftaki işaretli yerlere eğer cezalıysak; cezalı, kısıtlı veya yasaklı yazılabilir mi?
Teşekkürler.

sosyal öneri.png

Son düzenleyen: Moderatör:
1 saat sürüyor da basit bir bilgi verse sorun çözülecekken 1 saat beklenmiş oluyor. Cevap verecek kişi de sabahtan akşama kadar Sosyal'de gezen biri olmuyor genelde.
Eklenebiliyorsa isteğe bağlı olarak eklenebilir aslında. Yer kısmına elimizle istediğimizi yazabiliyoruz mesela. Bunun gibi cezalı durumu göster şeklinde bir seçenek olur. İsteyen açar isteyen açmaz.
Sizin yönteminiz yerine ceza yememeye çalışsak daha iyi olmaz mı? Kurallar bir nedenden dolayı var.
Yanlış verilen cezalar çok da az değil. Gerekliliği tartışmaya açık cezalar da oluyor.

Bazen yanlışlıkla oluyor. Gerçekten. Mesela çok yorgunum, adama yardımcı olmaya çalışıyorum fakat ufak bir yazım yanlışı yaptım, pat ceza.
Bu konuda bir şey diyemem, haklısınız. Yazım hataları için verilen ceza süreleri belki azaltılabilir. Ancak yine de dikkat etmemiz lazım. Yorgunken yazdığınız konu sahibinin sorununu yanlış anlayıp yanlış yönlendirme de yapabilirsiniz.

Bu konuda bir şey diyemem, haklısınız. Yazım hataları için verilen ceza süreleri belki azaltılabilir. Ancak yine de dikkat etmemiz lazım. Yorgunken yazdığınız konu sahibinin sorununu yanlış anlayıp yanlış yönlendirme de yapabilirsiniz.
Kessinlikle ama kesinlikle eğer cevabı veremeyecek haldeysem cevap yazmam. İnsanları yanlış yönlendirmeyi sevmem.😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı