Technopat Sosyal incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesajınıza çok güldüm, ifade de bıraktım. Ban yiyecek miyim?
Hahaha emojisi kullanmak için illa espri mi yapılmış olması lazım? Bu konunun üzerine az daha gitsek ifadelerin akıbeti Katkıda Bulunan ünvanının başına gelen ile aynı olacak.

@fryzen Fryzen'in konusu niye kapatıldı?

Çünkü moderatörler böyle istedi. Hiç biz köylüler karışabilir miyiz, değil mi?
Onlar gül deyince biz güleceğiz, onlar mesaj at deyince mesaj atacağız.

Şahsi düşüncem konuya yazan birçok kişi konu dışı kategorisi için ilk 11 çıkartılırsa o kadroya girer.

Alakası bile yok, benim mesajlarımın çoğu masaüstü bilgisayarlar kategorisinde. Onları lütfen savunmayın, mesajlarınızın hiçbir geçerlilik payı yok.

Sizden ricam bu kadar emin olmadığınız konularda bu kadar net konuşmayın. Bu attığım sadece bir örnektir ve daha fazlasını atmayacağım. Toplamda 1 dakikalık süre zarfında aynı üyeye ait gelen raporlar.

Bu davranış normal mi?

Durumun net özeti. Technopat eski Technopat değil maalesef.

Şahsi düşüncem konuya yazan birçok kişi Konu dışı kategorisi için ilk 11 çıkartılırsa o kadroya girer.
Ben girerim. Fakat ben konu dışına öylesine yazmak için değil, çoğunlukla eleştiri için giriyorum. Bu tespitin doğruluğu tartışılabilir tabii.

Çözüm basit: Saçma konuları onaylamamak. Biz de mesaj yazmayız. Çünkü o konuyu görünce bir şeyler yazmamak imkansız neredeyse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…