Technopat Sosyal incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son zamanlarda iyice ayarı kaçırdılar ne yaptıklarını bilmiyorlar artık.
Çok agresifler çok. Yöneticiler korkutmak yerine sevdirmeli ki, en ufak olayda üyeler sadakati bırakıp forumdan kaçmasın. Korkarlarsa giderler, severlerse her daim sadık olurlar.

Artık saldılar gitti, ne yapacaklarını bilmiyorlar gerçekten.
Adam gelmiş mesajda komik olan ne de "hahahaha" attın diye ban atıyor. Yahu sana ne? Ben komik buldum ona öyle ifade atıyorum sana ne istediğim ifadeyi atarım sen kimsin?

Çok agresifler çok. Yöneticiler korkutmak yerine sevdirmeli ki, en ufak olayda üyeler sadakati bırakıp forumdan kaçmasın. Korkarlarsa giderler, severlerse her zaman sadık olurlar.
Katılıyorum. Üyeleri soğutuyorlar. Mesela sen bir konu açsan yeni üye olarak, MF'in yazdığını gördüğün anda çok fena soğursun zaten. Sevdirmeleri lazımken soğutuyorlar, sonra üye kaybediyorlar.

Bunu aslında @fryzen bolca söylemişti dost acı söyler konusunda, ancak her konuya şak diye kilit vurdukları için...

Adam gelmiş mesajda komik olan ne de "hahahaha" attın diye ban atıyor. Yahu sana ne? Ben komik buldum ona öyle ifade atıyorum sana ne istediğim ifadeyi atarım sen kimsin?
Aynen böyle oldu, bana ifade banını bu ''sebepten'' attılar işte. Belli kişiler kahkaha atınca sorun yok ama. Komik olanı da artık onlar belirliyorlar, onlar ne derse onlara gülebileceğim sanki.

Çok agresifler çok. Yöneticiler korkutmak yerine sevdirmeli ki, en ufak olayda üyeler sadakati bırakıp forumdan kaçmasın. Korkarlarsa giderler, severlerse her daim sadık olurlar.
Ben benim laptopumda yaptığım işlemi anlatmıştım yeni driverda daha yavaş olduğundan bahsettiğimden 1 hafta sınırlama almıştım. Neymiş hocam yeni driverlar optimummuş, sanki hiç planlı eskitme yok.

Uyarıyı atan moderatör büyük ihtimalle o ifadenin sadece komik şeyler için atılmadığını biliyor.
"Hahahaha" ifadesi her türlü şeyde kullanılıyor yanlış bilgilendirme, çöp sistem toplama...

Aynen böyle oldu, bana ifade banını bu ''sebepten'' attılar işte. Belli kişiler kahkaha atınca sorun yok ama. Komik olanı da artık onlar belirliyorlar, onlar ne derse onlara gülebileceğim sanki.
Onların canı istemezse gülemezsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…