Technopat Sosyal incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerek moderatörlükten önce gerekse moderatör olduktan sonrası için konuşuyorum. Bu zamana kadar hangi üyeyi bu tarz konuları açtı diye tatile göndermişiz? Hangi üyelere haksızlık yapılmış? Şu üyeye şunu yaptınız diye söyleyin, gelin konuşalım? Hakarete geçmeyecek şekilde var mı "Bu üye bu konuyu açmıştı, onun için uyarı aldı." veya "Bu üye haksız yere banlandı, bir suçu yoktu dediğiniz." biri? Saygı çerçevesinde ortam bozulmadığı sürece bekliyorum cevaplarınızı. Nasıl bir ilgi istiyorsunuz, bunu da ben şahsım adına anlayamadım. Bir arkadaş açıklayabilirse kendisinden ricamdır, bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Samotne Ciasteczka Son günlerde ben de çok bezdim. Bir şeylerin düzelmesi gerek. Açtığım konuların kaale alınmaması ise daha kötü. Kendi hatalarını dahi göremiyorlar.
Hiç kafalarını çevirmeden hunharca devam ediyorlar, insanların eleştirilerini dikkate almıyorlar.

Bilmem. O kişiler kendilerini biliyor diyeyim, klişe öğretmen lafı.

Moderatörler ne derse onlara gülmemiz lazım, onun dışına çıkamayız.

Ben artık baş koydum bu yola, bana Steam üzerinden biriniz ulaşıp bu moderatörleri söyler mi? Merak ettim etiketleyerek soracağım nedenleri neymiş size bir şey olmasın . Bunu @Samotne Ciasteczka için söylemiyorum.

Son konularda moderatörlere olumsuz ifade bırakan üyelere verilen ifade yasakları ve cevap hakkı tanınmaması hakkında ne düşünüyorsun? Yasaklananların etkinlik akışlarına baktım, spam olarak değerlendirilebilecek bir durum göremedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…