Technopat Sosyal incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Recep Baltaş'ın güzel bir sözü vardır:

"10 seneden beri üye kaybediyoruz... Kurulduğumuz günden beri üye kaybediyoruz... Bu kafayla bir yere varamıyoruz...

10 senedir bunları her duyduğumda kenara para koysam şimdi milyarder olmuştum."

Bir moderatöre göre kendi mesajı komik değil ama başkası "Hahahaha" ifadesini attığı için ifade banı yiyor neden? Siz de "Hahahaha" ifadesinin sadece komik şeyler için kullanılmadığını çok iyi biliyorsunuz.

2-3 moderatörün mesajına 1 tane kızgın ve 2-3 tane hahaha bıraktığım için 1 ay ifade yasağı aldım. Sorarsan saygı kuralları çerçevesinde cart curt.

Moderatör veya farklı bir kişi, fark etmiyor. Etkinlik akışında sizin göremediğiniz bölümlerdeki ifadelerini de görebiliyoruz. 1-2 ifadeye göre yapılmıyor bu işlem. Bunu en iyi cezayı alan arkadaşlar bileceklerdir. Teşekkür ediyorum yorumunuz için.

Gerçi sizin eleştiri konunuzu kilitleyen moderatörlere, biz ne diyoruz ki?

Ne dersek boş arkadaşlar, hiçbir gelişme olmayacak. Modlar da üst yöneticiler tarafından yönetiliyorlar, onlar da dürüst olamıyorlar.

Komik olduğunu düşündüğümüz mesaja güldüğümüz için ifade yasağı veren ve daha sonra konumu açmayan moderatörler ile işimiz zor.
Ama ne tesadüfse yönetim üye kaybetmemek için elinden geleni yapıyor.

Yönetim küçük dilimi değil büyük dilimi kaybetmemeye çalışıyor anlamaması zor değil.

Hangi üye için vermişiz mesela gereksiz ifade banını? Bir tane geçerli örnek verin, bekliyorum örnek vermenizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…