Technopat Sosyal karanlık teması için çözümlerim: Linv ve Fihux

Çok beğenemedim. Eski hali daha iyi gözüküyor. Biraz daha düzgünleştirilebilir.

Hocam elinize sağlık güzel ancak bildirimlerin yazısı bir tık büyük gibi geldi bana.

Hocam bu temayı nasıl kişiselleştirdiniz? Bir program ile falan mı yoksa direk satır satır kod mu yazdınız? Kolay ise bende kendi zevkime göre renklendireceğim'de.

Çok güzel olmuş, elinize sağlık.
Var olun hocam.
Çok beğenemedim. Eski hali daha iyi gözüküyor. Biraz daha düzgünleştirilebilir.
Hocam diğerleri gibi kötü olmuş demeyip dürüstçe beğenmediğinizi söylediğiniz için teşekkürler. Yalnız, "Eski hali daha iyi gözüküyor." sözünüze asla katılamam. Eski halinde renk uyumsuzlukları, düzen uyumsuzlukları gibi birçok sorun vardı. Bunların birçoğunu düzeltip, bazı kısımları da iyileştirdim. Hiç kullanmayı denediniz mi? Çok basit bir şekilde aç/kapa işlemi yapabilirsiniz. Merak ettiğiniz yere gelip aç/kapa yaparsanız önceki ve sonraki halini karşılaştırabilirsiniz.
Mobil sürüm gelir mi?
Hocam ben temayı tarayıcı eklentisiyle yapmış bulunuyorum. Eğer konuda bahsettiğim eklentiler mobilde bulunuyorsa tabii ki yükleyip kullanabilirsiniz ki, sanırım Stylish için Android sürüm vardı. Şuraya bakmak isteyebilirsiniz: Stylish Android.
Hocam elinize sağlık güzel ancak bildirimlerin yazısı bir tık büyük gibi geldi bana.
Hocam böyle şikayetleri genelde çok yoğun talep gelirse uygulamayı düşünüyorum. Lütfen yanlış anlamayın beni fakat değiştirdiğim taktirde başkasının hoşuna gitmeyebilir. Maalesef herkesi memnun etmek çok zor. Tabii çok fazla talep geldiği durumda hemen değişikliğe giderim. Umarım beni yanlış anlamazsınız.
Hocam bu temayı nasıl kişiselleştirdiniz? Bir program ile falan mı yoksa direk satır satır kod mu yazdınız? Kolay ise bende kendi zevkime göre renklendireceğim'de.
Hocam var olan kodları kendi kodlarımla değişime zorladım. Herkese hitap edebilsin diye 11 farklı renk seçeneği sundum. İlerde aydınlık tema da eklemeyi düşünüyorum. Bunu yaptığımda muhtemelen diğerlerindeki değişikliği kullanıcıya bırakırım. Acaba spesifik olarak nasıl değişiklikler yapmak istiyorsunuz?

Ellerinize sağlık. Çok güzel olmuş ama birkaç önerim olacak.

• Kenarlıklar aşırı belirgin ve beyaz. Bu şekilde pek hoş gözükmüyor. Kenarlıklar gri tonlarında olabilir.
  • Yazılar aşırı büyük. Harfler adeta birbirini yiyor. Yazı tipi küçültülebilir.

Hocam çok özür dilerim, bu mesajınızın bildirimi bana gelmedi. Yeni tema zaten düzensizlik yaratmış, güncellemem gerekecek. Değindiğiniz konuda haklısınız. İlk tasarımda beni kararsızlığa sürüklenmişti. O kısma bir düzenleme gelecek. Tabii ben bahsettiğiniz yeri yorum editörünün kenarlıkları olarak algıladım. Ama profil bilgilerindeki kenarlık da mı rahatsız ediyor?

Yazı boyutu konusunda 1080p monitör kullanarak söylemeliyim ki benim için hiçbir sorun yok. Sizin çözünürlüğünüz nedir acaba? Ona göre bir test düzenleyelim.

Duyuru:

Technopat Sosyal karanlık teması değişikliğe uğradığından benim eklentimde bir takım sorunlar meydana geliyor. Bunun için bir güncelleme kalacak. İsterseniz buradan, isterseniz de profil durumlarımdan takip edebilirsiniz. En yakında zamanda güncelleme geliyor!

Çok güzel duruyorlar. Kullanmayacağım ama yine de ellerine sağlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, öncelikle emeğinize sağlık

Eski, sizin sevmediğiniz karanlık temayı da ekleyebilir misiniz? Onu seven azımsanamayacak kadar kişi var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…