Technopat Sosyal katı kuralları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

321872

Centipat
Katılım
17 Nisan 2020
Mesajlar
333
Çözümler
2
Yanlış kategoriye konu açma
Merhabalar, Technopat Sosyal katı kuralları yüzünden her gün ceza yiyorum, Technopat'ın bana yaptığı düzeltmeler'den de hata yiyorum.
Örnek vermek gerekirse;
Görsel'de (1) gördüğünüz gibi baştaki "Herkesin" sözcüğünü küçük, sondaki "Yemek'te" sözcüğünü küçük harflerle yazdım, ama yazım denetiminden düzelttiğim zaman ikisi büyük harf oldu bende bir şey yapmadım direk yayınladım ama nedense ceza yedim,
Görsel'de (2) gördüğünüz gibi hazır açılmış bir konuda konu ile ilgili bir soru sormama rağmen yeni konu açın diye ceza verdiler, küçücük bir soru için her seferinde konumu açacaz,
Görsel'de (3) gördüğünüz gibi istediğim şekil'de yazarım isteyen okur isteyen okumaz.

En küçük hata da bile ceza yiyeceksem doğru düzgün soru soramayacak mıyım? Forum yüzünden de ceza yiyorum. Canı sıkılıyorlar millete ceza kesiyorlar. Bilgisayar'da bir hata olduğunda Google yazdığım zaman ilk başta sizin forum siteniz gözüküyor. Böyle devam edecekse forum boşuna millet doğru düzgün soru soramaz.
 

Dosya Ekleri

  • 1.png
    1.png
    114,9 KB · Görüntüleme: 76
  • 2.png
    2.png
    100,9 KB · Görüntüleme: 73
  • 3.png
    3.png
    99,9 KB · Görüntüleme: 74
Görsel'de (1) gördüğünüz gibi baştaki "Herkesin" sözcüğünü küçük, sondaki "Yemek'te" sözcüğünü küçük harflerle yazdım, ama yazım denetiminden düzelttiğim zaman ikisi büyük harf oldu. Ben de bir şey yapmadım, direkt yayınladım ama nedense ceza yedim.

Öncelikle, "direk" değil "direkt" olacak. İkincisi, virgülden sonra büyük harfle başlanmaz. Üçüncüsü, "bende" değil, "ben de" olacak. Dördüncüsü, birden fazla cümle tek cümle gibi yazılmaz.

Ayrıca yazı denetimi böyle bir hataya yol açıyorsa sizin elle düzenlemeniz gerekir. Bütün yazım hatalarınızı A'dan Z'ye düzeltmez.

Görsel'de (2) gördüğünüz gibi hazır açılmış bir konuda konu ile ilgili bir soru sormama rağmen yeni konu açın diye ceza verdiler, küçücük bir soru için her seferinde konu mu açacağız?
Evet, açacaksınız. Başkasının konusunda kendi sorunuzu soramazsınız, sorarsanız konu sahibininin konusunu işgal etmiş olursunuz.


Hatalarınızı görmeniz için mesajınızı düzenlemedim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı