Technopat Sosyal konuları cevaplamada yetersiz mi kalıyor?

Froster_xx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu forumu seviyorum ve kullanıyorum fakat bilgisayarla alakalı konu açmadığım sürece bütün konular cevapsız kalıyor.
1 tane filmle alakalı 2 tane gitarla alakalı konu açmıştım mesela cevapsız kaldı.
Tabii hepsi cevaplanacak diye bir şey yok ama acaba bu forumu kullanan kitle sadece bilgisayar üzerine ya da telefon üzerine mi bilgi sahibi?
Bunlar 1 ay içerisinde cevapsız kalan bazı konularım mesela: (Çok saçma konu açtığın için cevapsız kalıyor demeyin diye atıyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu forumu seviyorum ve kullanıyorum fakat bilgisayarla alakalı konu açmadığım sürece bütün konular cevapsız kalıyor.
1 tane filmle alakalı 2 tane gitarla alakalı konu açmıştım mesela cevapsız kaldı.
Tabii hepsi cevaplanacak diye bir şey yok ama acaba bu forumu kullanan kitle sadece bilgisayar üzerine ya da telefon üzerine mi bilgi sahibi?
Bunlar 1 ay içerisinde cevapsız kalan bazı konularım mesela: (Çok saçma konu açtığın için cevapsız kalıyor demeyin diye atıyorum.)

1-Teknoloji hariç fazla ilgi görmüyor .
2-Konuların öne çıkma sistemi doğru çalışmıyor .
3-İnsanlar buradaki popüler olan kişilerin soruları daha hızlı cevaplanıyoır .

Gitar önerisi için buradan net cevap alamazsınız. @woxxx bakar belki.

1-Teknoloji hariç fazla ilgi görmüyor .
2-Konuların öne çıkma sistemi doğru çalışmıyor .
3-İnsanlar buradaki popüler olan kişilerin soruları daha hızlı cevaplanıyoır .

Popüler olan kimmiş? Ben açıkçası yeni konulardan sırasıyla cevaplamaya başlıyorum.

Bunlar 1 ay içerisinde cevapsız kalan bazı konularım mesela: (çok saçma konu açtığın için cevapsız kalıyor demeyin diye atıyorum.)

Kanka açtığım konuların geneli cevap buldu, bence cevapsız kalmıyor.

İnsanlar genelde bilgisi dahilinde cevap yazdığı için bazı konuların cevapsız kalması gayet normal. Müzik aletleri hakkındaki soruları direkt bu konularla ilgilenen bir foruma danışmak daha doğru olur diye düşünüyorum. Bilen birinin çıkma ihtimali daha fazladır.

Örümcek Adam izlenme sırası gibi basit soruların cevabına ise Google üzerinden kendiniz de ulaşabilirsiniz.

Bunlar 1 ay içerisinde cevapsız kalan bazı konularım mesela: (çok saçma konu açtığın için cevapsız kalıyor demeyin diye atıyorum.)

İnsanların bilgisi olmayabilir, bence bilgisi olmayan biri boş bir mesaj yazacagına hiç yazmaması daha iyi.

2-konuların öne çıkma sistemi doğru çalışmıyor.
3-insanlar buradaki popüler olan kişilerin soruları daha hızlı cevaplanıyoır.

Konuların öne cıkma sisteminde hata yok.
Popüler mi Recep Baltaş'ın sahsi bir konu actıgını görmedim onun harici popülerlikle elakası yok.

Maalesef ki yetersiz kalıyor. Sorunun zorluk seviyesi biraz bile artsa o konu cevapsız kalıyor. Benim konularımın çoğu cevapsız kaldı bu nedenle ve de kendim bir şekilde çözümü bulmak zorunda kaldım.

Genel olarak forumdaki konuların cevaplarına baktığımda düz konulara (kolay konulara) daha çok yanıt geldiğini gözlemledim. Bu konuda forum biraz sınıfta kalıyor maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı