Technopat Sosyal Kuralları hakkında eleştiri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İfade özgürlüğü olmasa bu konu açılmaz zaten arkadaşlar. İfade özgürlüğü adı altında konudan alakasız mesaj yazmak uygun değil. Gereksiz mesajlar tabii ki silinecek.
Bu konu başlığında yaptığınızın yine de yanlış olduğunu düşünüyorum. Yine de siz bilirsiniz kolay gelsin.

Mozambik Cumhuriyeti

İfade özgürlüğü olmasa bu konu açılmaz zaten arkadaşlar. İfade özgürlüğü adı altında konudan alakasız mesaj yazmak uygun değil. Gereksiz mesajlar tabii ki silinecek.

Hocam konudan bagimsiz olan nedir burada tam olarak adam konuyla alakali fotograf atmisti tam da 3+1 daire fiyati sormuyordu yani

Eleştiri konusu altında iyi niyetin bile canavarlaştırıldığını düşünüyorum. Uyarı atmak yerine bildirim atıldığında onda da kötü adam moderasyon oluyor. 😄

Az önce Murat'ın attığı mesajın silinmesi çok şeyi anlatıyor aslında. İfade özgürlüğü baya sıkıntı bu forumda. Özellikle de konumuz ''Kural Eleştirisi'' iken. En azından bu konuda kuralların esnetilmesi ve üyelerin dertlerini rahat rahat anlatabilmesi lazımdı.

Zaten pek çok konuda bu sağlanıyor. Şu an sadece olay çarpıtılıyor ve moderasyon nefretine dönüştürülüyor.

Forum amacı bilgi almak ve birilerine katki saglamak isteyen insanlardan oluşuyor.
Moderasyona nefretten çok öneri ve şikayet iletiliyor. Bu konuda da herhangi bir şekilde "Kötü Adam" ilan edildiğinizi düşünmüyorum.

Bilmiyorum hocam. Moderasyon nefreti konusunda bence biraz da kendinizde hata aramanız gerek. Daha konuşmak isterdim ama işe gideceğim. Kolay gelsin, iyi forumlar herkese.
Eleştiri konusu altında iyi niyetin bile canavarlaştırıldığını düşünüyorum. Uyarı atmak yerine bildirim atıldığında onda da kötü adam moderasyon oluyor. 😄

Zaten pek çok konuda bu sağlanıyor. Şu an sadece olay çarpıtılıyor ve moderasyon nefretine dönüştürülüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı