Technopat Sosyal Mart 2023 Güncellemesi

ChatGPT'nin bu şekilde suistimal edilip kullanıldığını bilmiyordum forumda. İyi olmuş.

Kullanıcı bize soruyor soruyu, üye soruyu alıp ChatGPT'ye soruyor. Sonra kendi yazmış gibi gösteriyor

Şimdi şöyle düşünmek lazım; Güvenlik için gerekli bir kod üretti diyelim ChatGPT. Ya o ürettiği kodun içinde kritik bir açık varsa ne olacak? Çok sıkıntı.

@Emre C yayınlama sırası olsa nasıl olur? Bekleme süresinin sebebinin sunucu yoğunluğundan çok spam önleme amaçlı olduğunu düşünüyorum. Ben forumu açtığımda gelen bildirimlere bir sekmede bakıp ilgimi çekenleri yeni sekme olarak açıyorum. Birine cevap yazınca diğerine geçiyorum ve ona cevap yazmaya çalıştığımda süre çıkıyor. Beklemek yerine diğerine geçiyorum ve bazen geri geldiğimde belki yarım saat geçmiş oluyor. Bunun yerine bir yayınlama sırasına ekleme olsa ve müsait olunan ilk anda eklese olmaz mı? Spam genelde aynı konuya yapıldığı için ve bu sistemde aynı konuya tek mesaj yazılabileceği için sorun olmaz diye düşünüyorum.

Önceki getirilen özelliklerden daha hayırlı olmuş gibi. Emeğinize sağlık.

Sunucu saldırı olmadığı sürece genel olarak güçlü hocam. Spam muhabbetini tespit eden bir yapı yazılabilir diye düşünüyorum. 1 dakika süre beklemek gerçekten can sıkıcı oluyor bazen. Süre belli bir kademe üstü azalmalı diye düşünüyorum. Veya sizin dediğiniz şekilde olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…