Technopat Sosyal moderatörleri katman listesi

Ben yolladım hocam şimdiden, bu hafta elenmezsiniz :)
6620’ye yollarsanız iki kere elenmem. 3310x2=6.620. Bu matematik de zor bulunur bu arada, zehir gibiyiz. Konu güzel olmuş @Yutka46, eline sağlık. Her moderasyon üyesinin hitabı farklı fakat sonuç aynı yere varsın diye uğraşıyor… Üyeyken ben de kızıyordum moderasyona ama içine dahil olunca haksızlık etmişim dedim. Umarım burada mesaj atan, moderatör olmayan herkes bir gün, bir gün dahi olsa moderatör olur. Kalın sağlıcakla.

Hepsi büyük mü hocam?
Şinasi ya da sinasi hocam, büyük kabul etmiyorlar.

6620’ye yollarsanız iki kere elenmem. 3310x2=6.620. Bu matematik de zor bulunur bu arada, zehir gibiyiz. Konu güzel olmuş @Yutka46, eline sağlık. Her moderasyon üyesinin hitabı farklı fakat sonuç aynı yere varsın diye uğraşıyor… Üyeyken ben de kızıyordum moderasyona ama içine dahil olunca haksızlık etmişim dedim. Umarım burada mesaj atan, moderatör olmayan herkes bir gün, bir gün dahi olsa moderatör olur. Kalın sağlıcakla.

Şinasi ya da sinasi hocam, büyük kabul etmiyorlar.
Nasıl etmiyorlar hocam, ben büyük atmıştım ama :(

Bu konudan çözüm alamıyor muyuz ya bu arada? S verdiğim hocalarım çözüm işaretleyebilir bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alma be adam.

Bu konudan çözüm alamıyor muyuz ya bu arada? S verdiğim hocalarım çözüm işaretleyebilir bence.
Konu tipi çözüm için uygun değildir, uygun olsa bile sizin mesajınız çözüm değildir. Lütfen rapor sistemini gereksiz yere meşgul etmeyiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı