Technopat Sosyal neden sevilmiyor?

@Della.dd maalesef var böyle tipler. Önyargı oluşmuş bu forum üstünde. Halbuki kötü değil. Bir de düzgün alternatif aktif forum yok.
 
Moderasyon ekibi ve saçma sapan şeylere attıkları cezalar ve gerekli şeylere atmadıkları cezalar yüzünden.
Örnek olarak birisi aşağıdan gelen kasabın kokusundan şikayetciymiş ne yapabilir diye soruyo birisi 112 yi ara diyor ben onu raporluyorum bana raporunuz onaylanamdı diyor.
 
Benim burada ve kırmızı forumda hesabım var sadece. Burası site olarak daha güzel. Hatta bence en güzeli burası. Tek eksiği cezalı kullanıcıları belirtmemesi, cezalı diye ibare eklense üyenin ceza süresince harika olacak. Önerilere yazdık ama takan olmadı.
Evime en yakın apple servisi nerede diye konu açmıştı adamın biri onu gördüğüm an burası bitti benim için.

Bunu yazdığından da ban yersin mesela.
Evet ve mesajı silerler Allah bilir
Moderasyon ekibi biraz daha özenli davranmalı diye konu açmıştım onaylamadılar D
 
Moderasyon ekibi ve saçma sapan şeylere attıkları cezalar ve gerekli şeylere atmadıkları cezalar yüzünden.
Ben foruma ilk geldiğim zamanlar 2 kere ceza almam gerekiyordu bilmediğim kuralları çiğnemiştim, nedense vermediler uyarı falan. Biri yasaklı site paylaşımındandı diğerini tam hatırlamıyorum. Sadece sildiler mesajı. İnsaflı davrandılar bana, ki böyle olması gerek zaten.
 
Burada genel olarak kurallar daha katı ve çocukça hareketlere yer yok. Konulara cevap veren kişiler alanında daha yetkin. Eskiden kurallar çok daha katıydı. En ufak noktalama hatasından ban yiyordun. İnternette arattığınızda çıkan pek çok konu o dönemlerden kalma.
 
Burada kurallar daha katı olduğu için uymak da zor oluyor. Haliyle kullanıcılar onların gözünde "itaatkar ezik" gibi bir şeye dönüşüyor. Ancak her halükarda buradaki düzen diğer forumlarda yok. Mesajların anlaşılabilirliği, disiplin, moderasyon ve diğer konularda burası daha iyi. Bazen kurallar canı sıkıcı oluyor ama yapacak bir şey yok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…