Öbür forumlar ağzıyla kuş tutsa da bu forumda kalacağım nedenini bilmiyorum.Diğer forumlara göre biraz daha kuralcı denilebilir bence doğru olanda o. Genelde sevmeyen kişiler yazım kurallarını dikkate almayan kişiler oluyor aynı ben gibi
Eki Görüntüle 2479278
Moderasyon ekibi ve saçma sapan şeylere attıkları cezalar ve gerekli şeylere atmadıkları cezalar yüzünden.İnternette "Technopat" yazdığımda 2. sırada Technopat saçmalığı adı altında başka forumlar başlıklar görüyorum. Neden sevmiyorlar ki?
Bunu yazdığından da ban yersin mesela.Moderasyon ekibi ve saçma sapan şeylere attıkları cezalar ve gerekli şeylere atmadıkları cezalar yüzünden.
Örnek olarak birisi aşağıdan gelen kasabın kokusundan şikayetciymiş ne yapabilir diye soruyo birisi 112 yi ara diyor ben onu raporluyorum bana raporunuz onaylanamdı diyor.Moderasyon ekibi ve saçma sapan şeylere attıkları cezalar ve gerekli şeylere atmadıkları cezalar yüzünden.
Evet ve mesajı silerler Allah bilirBunu yazdığından da ban yersin mesela.
Aynı olay.Örnek olarak birisi aşağıdan gelen kasabın kokusundan şikayetciymiş ne yapabilir diye soruyo birisi 112 yi ara diyor ben onu raporluyorum bana raporunuz onaylanamdı diyor.
Ben foruma ilk geldiğim zamanlar 2 kere ceza almam gerekiyordu bilmediğim kuralları çiğnemiştim, nedense vermediler uyarı falan. Biri yasaklı site paylaşımındandı diğerini tam hatırlamıyorum. Sadece sildiler mesajı. İnsaflı davrandılar bana, ki böyle olması gerek zaten.Moderasyon ekibi ve saçma sapan şeylere attıkları cezalar ve gerekli şeylere atmadıkları cezalar yüzünden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.