6 sene önce kapatılmış ve çok doğru yapılmış. Bir doğruyu da birkaç ay önce moderatörlere kapatarak yapmıştık.
Açılır, yine aynı deneyimler daha kötü şekilde yaşanır (zira daha garip bir kitle var artık) ve bir daha kapatılır.
Şahsen Sosyal'in uzun zamandır oturmuş ve üyeleri tarafından saygı görmüş, saygı ile karşılanmış bu gibi durum ve kuralların, sırf birkaç yeni üye istiyor diye esnetilmesi bana göre doğru değil.
Moderatörlerin yükü zaten ağır. Sizin denetim saatinizde bir tane tartışma konusu çıkması, tüm konuların birikmesi için yetiyor zaten. Üstüne bu sistemin denetimi ve takibini de onlara bırakmak, doğru olmaz diye düşünüyorum. Daha fazla insan almak da bir çözüm değil zira sistemin sınırı var.
Zamanında profil mesajı kısmını kullanmış birisi olarak, önceki konularda da dediğim gibi, konularda ya da mesajlarla yazamayıp da, profil mesajı olarak yazabileceğim bir şey yok.
Diğer forumlardaki uygulamalara bakınca da, bizim forumumuza ters olduğunu düşünüyorum. Burada profil mesajı isteyen kişilerin bazılarının orada da hesabı var nasıl olsa. İhtiyacınız o forumlarda giderebilirsiniz bence.