Technopat Sosyal rozet nasıl alınır?

Aktif olunca veriyorlar. Mahalle bilgisayrcısı rozeti almak için masaüstü bilgisayarlar kategorisinde aktif olman lazım. Kıdemli üye rozeti alman için bir çok kategoride aktif olman lazım. Ben masaüstü bilgisayarlar ve soğutma kategorilende aktif olduğum için mahalle bilgisayar ve sıvı nitrojen aldım. Artoria da laptop kategorisinde aktif olduğu için dizüstü cerrahı almış.

Moderatörlerin verdiğini duymuştum önceden. Şimdi bot mu veriyor? Mesaj sayısına ve aktifliğe göremi veriliyor yoksa başka türlü mü? Sorunu çözmek gibi. @517298 @Artoria Pendragon

Moderatörlerin verdiğini duymuştum önceden. Şimdi bot mu veriyor? Mesaj sayısına ve aktifliğe göremi veriliyor yoksa başka türlü mü? Sorunu çözmek gibi. @517298 @Artoria Pendragon

Ben zamanında çok fazla Steam ile alakalı sorunu çözdüğümde rozet alamamıştım. Ama daha da aktif olunca rozeti aldım sorun çözmememe rağmen. Sanırım sadec aktiflikle alakalı.

Belirli bir mesaj sayısı mı var? Yoksa çözüm sayısı falan mı?

Anladığım kadarıyla kategori rozetlerinin bazılarında mesaj sayısı, bazılarında da çözüm sayısı. Kıdemli üye gibi rozetler de çözüm sayısıyla. Tabii bu benim çıkarımım, yönetim anca direkt şartları biliyordur da paylaşırlar mı bilmem.
İlk geldiğinde yönetici tarafından verilmişti, ondan sonra bota bağlandı tamamen. Diğerini de yukarıda cevapladım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı