Technopat Sosyal Rütbeleri nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu: Rütbeler | Technopat Sosyal

vBulletin'den XenForo'ya geçiş yaptık.

Yoctopat, Zeptopat, Attopat, Femtopat, Picopat, Nanopat, Millipat, Centipat, Decipat, Decapat, Hectopat, Kilopat, Megapat, Gigapat, Terapat, Petapat, Exapat, Zettapat ve Yottapat diye gidiyor sırasıyla. Puanlara göre değişiyor sıralama, sizin 28 puanınız olduğu için Centipat rütbesindesiniz.

Merhaba arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak. Az önce merak edip Technopat'ın mesaj sayısına göre verdiği rütbelere baktım ancak aşağıdaki konuda kendi rütbemin 5000 mesajda olduğunu gördüm. Anladım ki rütbeler artık aşağıdaki konudaki gibi verilmiyor. Bu yeni rütbelerin mesaj sayıları kaç ?

Technopat Forum Rütbeleri | Technopat Sosyal

@Recep Baltaş @Ali Güngör

Rütbeler mesaj sayısına göre veriliyor. Rakamlarda değişmeler olmuş. Yeni düzenlemeyi şimdi yapıp konuda belirteceğim.

Yeni düzenleme bu şekilde oldu. Bildiğiniz üzere bu ortamlarda 1000 mesaj üzerinde bile az üye olur, bu sebeple 1000 mesaj altına rütbeyi fazla vermek istedim. Bu sayede 1000 mesaj altı üyelerde hep aynı rütbeyi de görmemiş oluruz. 1000 mesajdan sonra biner biner yükseliyor gördüğünüz üzere. Umarım beğenmişsinizdir.

Technopat Sosyal Rütbeleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Ödül mevzusu devam ediyor fakat rütbeler mesaj sayısına göre veriliyor değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı