Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 22 Haziran 2014 #1 Technopat yetkili kişileri bence Technopat Forum sayfasında bildirimler geliyor. Bu bildirimlere ses ekleseniz daha iyi olmaz mı? (Lütfen ceza vermeyin ben sadece önerimi yazdım.)
Technopat yetkili kişileri bence Technopat Forum sayfasında bildirimler geliyor. Bu bildirimlere ses ekleseniz daha iyi olmaz mı? (Lütfen ceza vermeyin ben sadece önerimi yazdım.)
Murat Koç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 2.003 Makaleler 69 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523789582 22 Haziran 2014 #2 O sesi eklemek için o kadar uğraşmaya değmez.
KS KS Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 22 Haziran 2014 #3 Murat Koç dedi: O sesi eklemek için o kadar uğraşmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Ben site için bu konuyu açmıştım ama...(Yazıcak bir şey bulamadım o yüzden ... (üç nokta) koydum. Küfür anlamında değil.)
Murat Koç dedi: O sesi eklemek için o kadar uğraşmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Ben site için bu konuyu açmıştım ama...(Yazıcak bir şey bulamadım o yüzden ... (üç nokta) koydum. Küfür anlamında değil.)
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 22 Haziran 2014 #4 Dostum çok taktın şu ceza durumunu. Yanlış anlamazlar merak etme.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 22 Haziran 2014 #5 Bunu düşünelim. Düşündüm. Normal kullanıcılar iyi de benim gibi 500 tane bildirim olanlar sesi kapatır artık. Bakalım, olabilir.
Bunu düşünelim. Düşündüm. Normal kullanıcılar iyi de benim gibi 500 tane bildirim olanlar sesi kapatır artık. Bakalım, olabilir.
H Hastai Ziyaretçi 22 Haziran 2014 #6 Ben de katılıyorum. Sürekli bildirim gelmiş mi diye bakmaktansa bir zil sesi çok güzel olabilir.
KS KS Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 22 Haziran 2014 #7 Silinen üye dedi: Dostum çok taktın şu ceza durumunu. Yanlış anlamazlar merak etme. Genişletmek için tıkla... Kardeş ne zamandır cezalıyım sorularım var dah bir daha ceza yemek istemiyorum.
Silinen üye dedi: Dostum çok taktın şu ceza durumunu. Yanlış anlamazlar merak etme. Genişletmek için tıkla... Kardeş ne zamandır cezalıyım sorularım var dah bir daha ceza yemek istemiyorum.
Freemen Megapat Katılım 7 Kasım 2013 Mesajlar 413 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2014 #8 Bence sesli bildirim başarılı olacaktır. Ve ayrıca sayfayı yenilemeden gelen bildirim gözükmüyor buda çok saçma.
Bence sesli bildirim başarılı olacaktır. Ve ayrıca sayfayı yenilemeden gelen bildirim gözükmüyor buda çok saçma.
Furkan Karakollu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2013 Mesajlar 1.310 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Haziran 2014 #10 Recep Baltaş dedi: Bunu düşünelim. Düşündüm. Normal kullanıcılar iyi de benim gibi 500 tane bildirim olanlar sesi kapatır artık. Bakalım, olabilir. Genişletmek için tıkla... Bir buton eklersiniz isteyene ses gelsin istemeyene gelmesin.
Recep Baltaş dedi: Bunu düşünelim. Düşündüm. Normal kullanıcılar iyi de benim gibi 500 tane bildirim olanlar sesi kapatır artık. Bakalım, olabilir. Genişletmek için tıkla... Bir buton eklersiniz isteyene ses gelsin istemeyene gelmesin.