Technopat Sosyal üyelerinin önerisiyle alınan ürünlerin sorunlu çıkması

İpucu falan olamaz. İstatistiğe dayandırılan her şey saçmalıktır. Olabilir olmayabilir falan yok. Olamaz.

O kasa malzeme kalitesi berbat bile olsa çok güzel hava akışı olan bir kasa. 4000D Airflow gibi bir kasayla yarışıyor. Ben de kullanıyorum.

Senin konun vardı galiba yazmıştım altına. Bu arada benim kasam Corsair 270R modeliymiş, Corsair ile konuşurken öğrendim aklımda yanlış kalmış. Ön kapaktan göndermek için adres istediler iyi oldu. Aynen devam, dev gibi kasa sıcaklıklar mükemmel, yenisini almak istesem bulamam şimdi.

Gelince konu açarsın umarım.

Neresi çıktı? Resim atabilir misin?
Kasa bölmesi olan bir bilgisayar masası kullanıyorum, yani rahatlıkla gösteremem. Anca açıklamaya çalışabilirim.

Şimdi kasanın arkasında ve önünde iki tane yükseltici destekleyici ayak var ya, işte o önündeki ayak çıktı ve vidalar yalama olduğu için monte edilemiyor. Biz de dediğim gibi bilgisayarcıya götürüp şansımızı deneyeceğiz, ek olarak kasanın ayağı monteli olmadığı için kasanın ön kısmı bir yere takıldığı zaman mesh kapak açılıyor ve fanlar çırılçıplak ortaya çıkıyor.

@Samotne Ciasteczka Ofansif yaklaşmamıştım, çok yanlış anlıyorsun. Öneri yapmayın dediğimi nereden çıkarttın? Bir de suçlamışım, işe bak.

Demek istediğim bir ürünü önerirken özellikle senin gibi üyelerin dikkat etmesi gerekiyor. Referans alınıyorsun. Sadece sen değil, senin gibi birkaç üye daha mevcut. Sürünün başı desem alınır mısınız? Diken üstündesiniz yani.

Bilemiyorum. Kulaklık önerisine 2000, farelere 3000 mesaj dökenleri maalesef anlayamıyorum. Bizim burada sorunlu ürün aldırırız diye ödümüz patlıyor, adamlar binlerce mesaj atıyor bu kategorilere. Üzgünüm ki anlayamıyorum, nereden buluyorsunuz bu cesareti? Özellikle düşük bütçede nasıl öneri yapabiliyorsunuz? Tamamen şans faktörüne dayalı hâlbuki. Kesin konuşulması da cabası.

Elbette önerinizi yapın, buna zaten karışamam ama bilindiği üzere kronik sorunlu yahut en iyisi ilan etmek çok kolay artık ürünleri. Üyeler tarafından ürün önerileri de bu bağlamda gelişiyor, genişliyor. En iyisi ilan edilen sorun çıkarıyor, kronik sorunlu denilen ters köşe yapıyor. Kabak başlarda patlıyor. Şahsen bu tip durumlarla uğraşacağıma hiç öneri yapmam, yapmanızı da tavsiye etmem ama forum kültürü bu sanırım. Biri gidiyor, biri geliyor. Gelen gidenin yerini alıyor ve döngü hep devam ediyor. Sen yapmasan, başkası yapacak o öneriyi. Üyeler tarafından bu tip riskler 10 senedir alınıyordu, alınmaya da devam edilecek galiba.

@292469 Bir ürünün kronik sorunu olmadığı sürece alan kişinin herhangi bir sorun yaşamasının bizimle bir alakası yok ki. Ki zaten önümüze gelen ürünü önermiyoruz, bilindik markaların denenmiş ve mümkün olabildiğince en az sorunu olan ürünleri öneriyoruz. Kusursuz ürün mümkün değil zaten. Her üründe kusur olabilir.

Sürünün başı meselesine gelecek olursak, önerilen ve yayılan ürün sağlam bir ürün ise yayılması güzel bir şey aslında. Dandik bir ürün 1 kişinin söylemesi sonucu yaygınlaşırsa sıkıntı o işte. Ki onu da bilgili kullanıcılar genelde bu çöpü kim önerdi, alınmaz bu diye eleştiriyorlar mesaj sayısına bakmaksızın.

En iyisi diye tabirler kullanmak da yanlış. SSD kategorisine giriyorum, her konu Samsung diye bağırıyor. 2-3 model iyi diye en iyisi damgası yapıştırılıyor, Samsung harici çöp sonucu çıkıyor mesela.

Her önerilen ürüne balıklama atlanmamalı. Konu sahipleri de önerilen ürünleri araştırmalı. Buradan aldığı cevap üzerine gidip direkt satın alınması yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…