- Makaleler
- 42
Sonradan düzenledim dendiği kadar değilmiş diye, onda bir tık abartmış olabilir ama bana göre eksileri şunlar;QP Mousepad'in neyini beğenmediniz ki? 79 liralık bir mousepad için gayet tatmin edici bence.
Kingston A400 SSDNow (kısmen kronik sorunlu bir SSD, bazı küçük sorunlar yaşıyorum)
WD Blue 500 GB HDD (aslında bu modelde sorun yok diye biliyorum ama ben forumun önerisiyle atılan linkten aldığım zaman 2 tane bad sector bulunan bir HDD geldi bana, hatta forumda aynı satıcıdan alan birkaç kişi konu açmıştı bununla ilgili)
High Power 600W +80 Bronze (sanırım bu üründe sorun var ancak emin değilim, OCCT'te Power testinde 5 saniyede Crashed hatası verdi ve test işlemi durdu)
A400'ü ben asla önermem zaten, o fiyata 2D NAND yongalı bir SSD asla alınmaz. Pek öneren de görmedim konularda.Kingston A400 SSDNow (kısmen kronik sorunlu bir SSD, bazı küçük sorunlar yaşıyorum)
Düşük bütçeli kulak üstü kulaklıklarda fazla kalite beklememek gerek. 130-150 TL bandındaki çoğu kulaklık aynı kalitede.Sharkoon Rush ER3 (dendiği kadar kaliteli değil, fiyatını tam anlamıyla hak ettiğini düşünmüyorum)
Windforce öneren her kimse hiçbir fikri olmadığına eminim.
Ben aldığım zaman 149 TL'ye almıştım, hatta 170 TL civarına bile vardı.ER3 konusunda katılmıyorum, 130TL'lik bir kulak üstü kulaklıktan anca bu kadar oluyor.
Önerenler var.GK20 önermiyorduk pek, yine de öneren varsa saygı duyarım.
Bir yıl civarı önce açtığım sistem toplama konusundaki kişi (ismini biliyorum ama söylemem) topladığı sisteme bu ekran kartını tercih etmişti.Windforce önermiyor kimse, öneren varsa uyarılır.
Ben iyi kullandığımı düşünüyorum, hiç çarpmadım. Ama abilerim biraz kaba kullanıyordu.KZ'lerin kabloları narin, iyi kullanılmasa pin kırılabiliyor.
Yaşadığım sorun pek büyük bir sorun değil, garantiye vermekle uğraşmam açıkçası.High Power 600W Eco Bronze güzel bir ünite, garantiye verebilirsiniz.
Bunu ben de belirtmiştim.WD Blue 500GB alırken satıcıya dikkat etmelisiniz. Amazon.com.tr'den alınırsa sorun çıkmıyor, çıkarsa iadesi kolay. WD Blue 500GB gayet güzel bir ürün.
Önerildiğini 10 kere falan görmüştüm, hem benim 1 yıl önce açtığım sistem toplama konusuna da önerilmişti.Nitro monitörlerin panelleri garip, ben pek önermiyordum zaten. Alan varsa da, saygı duyarım.
Bayağı öneriliyor diğer kullanıcılar tarafından.QcK mousepad önermiyoruz zaten, öneren varsa uyarıyorum.
Bir yıl önce çokça öneriliyordu, o zamanlarda benim açtığım sistem toplama konusuna da önerilmişti.A400 önermiyoruz, öneren uyarılıyor.
Xrades bana daha iyi gibi geldi, hem fiyatı da daha uygundu diye hatırlıyorum.QP mousepadler harika değiller ama iyiler. Xrades'de plastik kokusu var deli gibi, Xrades'ten daha iyi.
1 yıl önce açtığım sistem toplama konusuna önerilmişti, şu an önerilmese de zamanında önerilmişti yani.QP Mousepad'in neyini beğenmediniz ki? 79 liralık bir mousepad için gayet tatmin edici bence.
Ayrıca Windforce öneren her kimse hiçbir fikri olmadığına eminim, Gigabyte'ın en çok ısınan modelini önermek hangi mantığa sığar?
Buna bir nebze katılmıyorum. Windforce 3X modelleri ile gayet başarılı soğutma sağlayabiliyor.Ayrıca Windforce öneren her kimse hiçbir fikri olmadığına eminim, Gigabyte'ın en çok ısınan modelini önermek hangi mantığa sığar?