Technopat sosyal ve Reklamları

Reklam koyabilirsiniz, hakkınız. Ama bence reklamcıya bunun açık tonunu da kullanalım demeniz hoş olurdu. Ben normal halini kullanıyorum Sosyal'in. Şu an siyah-beyaz karmaşık bir şey oldu benim için.
Bu arada konunun üstünde başlıktır, hangi kategoride olduğu kısımdır vb. bölümü daha beter. Bir renk körü olarak yazanları okuyamıyorum.
Ana site hoş olmuş mesela. Ama Sosyal berbat denebilecek kadar kötü halde. Ayar çekilmesi lazım. Onda da üstteki turuncu şeritleri anlamadım. Daha önce sitede var mıydı?

Hala reklam var, sıkıntı ya giderilememiş, ya da reklam boyutlandırması daha ayarlanmamış.
Ek Açıklama 2019-10-24 175304.png

Bugün siteye girdiğimde reklamların ne kadar fazla alan çaldığını gördüm. Gerçekten ciddi derecede fazla. Tamam reklam verilerek gelir elde edilmesi lazım ama bu kadar da büyük reklam koymazsanız çok memnun olurum!

Eki Görüntüle 451532

Şu fotoğrafa baksanıza! ekranın %50 si reklam. Forum için açılan yazıların boyutu düşürülmüş ayrıca.
Reklam engelleyici kullanabilirsiniz..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı