Technopat Sosyal yavaş mı çalışıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
Hocam yaklaşık 2 yıllık ceza yemiştim. Dün bir bakayım dedim çok yavaş çalışıyordu. Şimdi ise halen yavaş çalışıyor fakat girebildim. Arada hiç giremediğim bile oldu. Acaba sadece bende mi yavaş çalışıyor?

Yavaslik yok ama arada siteye girilmeme durumu var. Yavaslik sorunu malum olaylar yuzunden sadece yasadiginiz bolgede etkili olabilir. Bu siteye girilmeme olayi yogunluk ve saldirilardan oluyor.

Hocam yaklaşık 2 yıllık ceza yemiştim. Dün bir bakayım dedim çok yavaş çalışıyordu. Şimdi ise halen yavaş çalışıyor fakat girebildim. Arada hiç giremediğim bile oldu. Acaba sadece bende mi yavaş çalışıyor?

2 yıl ceza yiyecek ne yaptınız.🤣

Genel olarak yavaşlık var ara sıra. Bazen hiç girilmiyor hatta bad gateway hatasından. 2 yıllık ceza yiyecek ne yaptınız hocam :D
İstanbul'da değilim. Oturum açmadan girince bir sorun yok. Aslında cezam Ekim 2023'ten 2024 Ekim'e kadardı fakat Mart 2024 gibi çoklu üyelikten tekrar 1 yıl banlandım. 🤣

İstanbul'da değilim. Oturum açmadan girince bir sorun yok. Aslında cezam Ekim 2023'ten 2024 Ekim'e kadardı fakat Mart 2024 gibi çoklu üyelikten tekrar 1 yıl banlandım. 🤣

Aynı evde iki kardeşiz ikimizin hesapları var bende çoklu üyelikten çok ban yedim. Saçma bir sistem.

Bana da öyle geliyor bi yavaş sanki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı