Technopat Sosyal Yavaş mı çalışıyor?

Arkadaşlar son zamanlarda bu sorun çok artmaya başladı. Bir hızlanıyor bir yavaşlıyor hiçbir işlem yapamıyorum yavaşlayınca. Neden oluyor bu? Benimle alakalı bir sorun mu?

Bende de var sadece Technopat yavaş bazen siteye hiç girmiyor bile.

Arkadaşlar son zamanlarda bu sorun çok artmaya başladı. Bir hızlanıyor bir yavaşlıyor hiçbir işlem yapamıyorum yavaşlayınca. Neden oluyor bu? Benimle alakalı bir sorun mu?

Siz ile alakalı olduğunu düşünmüyorum genelde site ile ilgili oluyor.

Ana sayfayı yenileme sürem 17 saniyeyi buldu. Bazen 10 saniyeyi de bulabiliyor. İnternet firması fark etmeksizin hep böyle.

Önce sunucu kaynaklı diye düşünüldü, buna göre "flood" benzeri durumlar için önemler aldılar, sonra saldırılar görüldü; bu ikisiyle beraber yeni sunucu ve CloudFlare v.b hizmetler satınalmaya başladılar, artık Technopat sitesi yurtdışından da yüklü miktarda saldırı alan bir yer oldu.

Mart ayından beri ülkenin büllükbülistanlık olan halinde pek çok sitede "esnemeler" olabiliyor musluk sebepli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı