Technopat Sosyal yazım denetimi kutucuklarını işaretlemek rahatsız ediyor

Hepimiz insanız bazı ufak hatalarımız oluyor bir sanatçı bile tekrar tekrar metnini okuyor neden çoğu kişi için kabul görecek bu durumu yargılıyorsunuz? Eminim ki kendiniz içinde bu durum geçerlidir.
Benim olmuyor. Eger yazim kurallarina alisiksaniz, hic sorun olmaz.
Örneğin birinci (1.) yazarken direkt olarak noktadan sonra büyük harfle başlıyor. Telefonda yazanlar bu durumu çok yaşıyor. Konu açarken bu sorundan dolayı konum geç onaylandı.
Telefonunuzun bu ozelligini kapatabilirsiniz 👍

Hepimiz insanız bazı ufak hatalarımız oluyor bir sanatçı bile tekrar tekrar metnini okuyor neden çoğu kişi için kabul görecek bu durumu yargılıyorsunuz? Eminim ki kendiniz içinde bu durum geçerlidir.
Burada bile "icinde" diyerek baglac olan -de'yi ayri yazdin. Sence de bu kadar onemsiz mi?

Ekran görüntüsü 2022-02-14 20-26-46.png

Sanırım benim Sosyal'de sorun var. 😀

Bana yeterince büyük geliyor. Zaten şu ana kadar 3-5 yazı dışında hiç kullanmadığım bir özellik. İlla kutucuğa tıklamaya gerek yok, yazının üstüne gelince de tıklayabiliyorsunuz. Telefonlar için kutucuklar büyütülebilir, küçük telefonlar da bazı arkadaşları cidden zorluyordur. Ancak masaüstü için yeterli olduğunu düşünüyorum. Ya da ayarlara ayrı bir özellik eklenebilir. Mesela "%25, %50, %75, %100..." gibi seçenekler eklenebilir buradan kutucukları büyütebiliriz. Ancak ayarlar sekmesinde bir tık fazla yer kaplar gibi geliyor.

Benim de fazlasıyla rahatsız olduğum taraf (telefon tarafında)
1644859854828.png

Bu simgeler bana oldukça küçük geliyor. Bunlar içinde özel bir ayar eklenebilir. Cidden tıklayana kadar ömrümden ömür geçiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı