Yazım denetimi

Kayıt olduğundan data base de kalıyor bilgilerin talep etmen gerek sanırım ben talep atacağım şimdi.
Eki Görüntüle 964677

Maili paylaşırsanız sevinirim ve galiba Google hesabı ayarlarında silebilirsiniz Microsoft hesabı ayarlarında öyle bir şey var mı bilmiyorum.
Tamamdır Gmail'i şimdi yazıyorum bir dakika bekleyin.
[email protected] Gmail.
Eki Görüntüle 964677

Maili paylaşırsanız sevinirim ve galiba Google hesabı ayarlarında silebilirsiniz Microsoft hesabı ayarlarında öyle bir şey var mı bilmiyorum.
Nasıl ya. Twitter hesabında yazan gmail yok diyor.

mx.google.com aşağıdaki e-posta adreslerine gönderilen iletinizi reddetti:

[email protected] ([email protected])
İletinizi gönderdiğiniz adres hedef etki alanında bulunamadı. Adres yanlış yazılmış olabilir veya mevcut olmayabilir. Aşağıdaki işlemlerden birini veya daha fazlasını yaparak sorunu çözmeyi deneyin:

1. İletiyi yeniden gönderin ancak göndermeden önce adresi silin ve yeniden yazın. E-posta programınız kullanmanız için otomatik olarak bir adres önerirse bunu seçmeyin.
  2. Şu makaledeki adımları uygulayarak e-posta programınızda alıcı Otomatik Tamamlama önbelleğini temizleyin: Durum kodu 5.1.1. Daha sonra iletiyi yeniden gönderin, ancak göndermeden önce adresi silerek yeniden yazdığınızdan emin olun.
  3. Alıcıyla başka bir yöntemle (örneğin telefonla) iletişim kurun ve doğru adresi kullandığınızı onaylayın. Bir e-posta iletme kuralı ayarlayıp ayarlamadığını sorun. Böyle bir kural, iletinizi hatalı bir adrese iletiyor olabilir.

mx.google.com şu hatayı verdi:
The email account that you tried to reach does not exist. Please try double-checking the recipient's email address for typos or unnecessary spaces. Learn more at Fix bounced or rejected emails - Gmail Help HY8SI25489257ejc. 489 - gsmtp
1617905277621.png

Mesajınızı silin derim çok fazla yazım hatası var. Uyarı alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı